Libnet.ro
UNICEF

12:15

NATO sustine consolidarea sistemului militar al Republicii Moldova

B1 B1,
NATO sustine consolidarea sistemului militar al Republicii Moldova

NATO a aprobat un plan pentru consolidarea sistemului militar al Republicii Moldova, potrivit unui anunt facut de secretarul general al institutiei, Jens Stoltenberg. Am luat decizii importante pentru sustinerea. continuă pe B1

NATO sustine consolidarea sistemului militar moldovean

Ministrii Apararii ai statelor Aliantei Nord-Atlantice au aprobat in principiu un plan de asistenta militara destinat Republicii Moldova, anunta secretarul general NATO, Jens Stoltenberg.

Ministrii Apararii de la Chisinau si Bucuresti au discutat despre securitatea Republicii Moldova

Implementarea efectiva a pachetului DCB-Moldova va permite utilizarea experientei si expertizei NATO in consolidarea securitatii si puterii de aparare a Republicii Moldova, a declarat ministrul Apararii de la Bucuresti, Mircea Dusa.

Romania a ramas singurul dintre partenerii europeni ai Republicii Moldova

Romania a ramas singurul dintre partenerii europeni ai Republicii Moldova care nu s-a retras, a declarat Petrisor Peiu, expert economic al Fundatiei Universitare a Marii Negre in cadrul emisiunii Orizont european de la postul de televiziune TVR Moldova, transmite IPN.

Cei mai vrednici cititori din penitenciarele Republicii Moldova

Mai mult din cauza conditiei lor, detinutii din inchisorile Republicii Moldova se dovedesc fideli cartilor tiparite. Toate cele 17 penitenciare din Republica Moldova sunt dotate cu sali de biblioteca, care scot la iveala statistici interesante despre obiceiurile de lectura ale detinutilor.

Natalia Gherman a fost numita premier interimar al Republicii Moldova

Nicolae Timofti, presedintele Republicii Moldova, a numit-o pe Natalia Gherman, vicepremier si ministrul al Afacerilor Externe si Integrarii Europene, in functia de premier interimar, informeaza Moldpres.

UE trebuie sa ofere Republicii Moldova o perspectiva europeana

Uniunea Europeana va trebui sa includa o perspectiva reala de integrare europeana pentru Republica Moldova in viitorul sau proces de reformare a Politicii de Vecinatate si a Parteneriatului Estic care va fi finalizat si prezentat in toamna acestui an.

Klaus Iohannis se va intalni la Suceava cu presedintele Republicii Moldova

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, se va intalni, pe 7 iulie, la Suceava cu seful statului din Republica Moldova, Nicolae Timofti, cei doi urmand sa aiba discutii bilaterale la Universitatea Stefan cel Mare.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2083 seconds )