Libnet.ro
UNICEF

19:00

Necolaiciuc cere liberarea conditionata, dupa 11 zile de la condamnarea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Necolaiciuc cere liberarea conditionata, dupa 11 zile de la condamnarea

Mihai Nicolaiciuc, fostul director general CFR, a cerut sa fie eliberat din penitenciar, dupa doar 11 zile de condamnare la 4 ani si 6 luni de inchisoare. continuă pe Wall-Street Ro

Necolaiciuc cere liberarea conditionata, dupa 11 zile de la condamnarea la patru ani si jumatate

Fostul director general al CFR Mihai Necolaiciuc a cerut, marti, Judecatoriei Sectorului 5 sa fie eliberat din penitenciar, dupa doar 11 zile de la condamnarea la patru ani si sase luni de inchisoare din dosarul.

Fostul director CFR, Mihai Necolaiciuc, cere liberarea conditionata, dupa 11 zile de la condamnarea definitiva

Mihai Necolaiciuc, fostul director general al CFR, a cerut, marti, Judecatoriei Sectorului 5 sa fie eliberat din penitenciar. Solicitarea vine la doar 11 zile de la condamnarea la patru ani si sase luni de inchisoare din dosarul in care a fost gasit vinovat pentru fraudarea statului cu 2,7 milioane de euro.

Fostul sef al CFR, Mihai Necolaiciuc, cere eliberarea conditionata

Mihai Necolaiciuc, fostul sef al CFR, a cerut, marti, Judecatoriei Sectorului 5 sa fie eliberat din penitenciar, dupa doar 11 zile de la condamnarea la patru ani si sase luni de inchisoare din dosarul in care a fost gasit vinovat pentru fraudarea statului cu 2,7 milioane de euro.

Bombardamentele continua in Ucraina. Tiruri intense de artilerie la Donetk dupa doua zile de acalmie

Tiruri sustinute de artilerie rasunau luni dimineata la Donetk,orasul bastion al separatistilor prorusi din estul Ucrainei, marcand o reluare a confruntarilor armate dupa doua zile de relativa acalmie,.

Ucraina: Tiruri intense de artilerie la Donetk, dupa doua zile de relativa acalmie

Tiruri sustinute de artilerie rasunau luni dimineata la Donetk, marcand o reluare a confruntarilor armate dupa doua zile de relativa acalmie, informeaza AFP. Circa 30 de tiruri de lansatoare multiple de rachete.

Ucraina: Tiruri intense de artilerie la Donetsk, dupa doua zile de calm relativ

Tiruri de artilerie sustinute rasunau luni dimineata la Donetsk, bastion al rebelilor prorusi din estul Ucrainei, marcand o reluare a luptelor dupa doua zile de calm relativ, transmite AFP.

Confruntarile armate au fost reluate la Donetk, dupa doua zile de relativa acalmie

Confruntarile armate au fost reluate la Donetk dupa doua zile de relativa acalmie, iar luni dimineata s-au auzit tiruri de artilerie care rasunau in fieful separatistilor prorusi din estul Ucrainei, informeaza AFP.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )