Libnet.ro
UNICEF

19:00

Necolaiciuc ramane in inchisoare. Poate contesta decizia

România Liberă România Liberă,
Necolaiciuc ramane in inchisoare. Poate contesta decizia

Fostul director general al CFR, Mihai Necolaiciuc, nu va fi eliberat conditionat, dupa ce magistratii de la Judecatoria Sectorului 5 i-au respins cererea formulata in acest sens. el a fost condamnat la patru ani si sase luni de inchisoare pentru fraudarea statului cu 2,7 milioane de euro. continuă pe România Liberă

Fostul director CFR, Mihai Necolaiciuc, ramane in penitenciar. Instanta i-a respins cererea de eliberare conditionata

Fostul director general al CFR Mihai Necolaiciuc, condamnat la patru ani si sase luni de inchisoare pentru fraudarea statului cu 2,7 milioane de euro, ramane incarcerat la Penitenciarul Rahova, dupa ce magistratii de la Judecatoria Sectorului 5 i-au respins cererea de liberare conditionata.

Mihai Necolaiciuc ramane in spatele gratiilor, dupa ce instanta i-a respins cererea de eliberare conditionata

Fostul director general al CFR Mihai Necolaiciuc, condamnat la patru ani si sase luni de inchisoare pentru fraudarea statului cu 2,7 milioane de euro, ramane incarcerat la Penitenciarul Rahova. Magistratii de la.

Mihai Necolaiciuc ramane in arest; cererea de eliberare conditionata, respinsa de instanta

Fostul director general al CFR Mihai Necolaiciuc, care are de executat patru ani si sase luni de inchisoare pentru o frauda de 2,7 milioane de euro adusa statului, ramane in Penitenciarul Rahova, dupa ce magistratii de la Judecatoria Sectorului 5 i-au.

Andrei Hrebenciuc ramane in arest preventiv: Decizia iCCJ este definitiva

Andrei Hrebenciuc ramane in arest preventiv. Decizia magistratilor inaltei Curti de Casatie si Justitie este definitiva. Fiul fostului deputat Viorel Hrebenciuc a contestat marti decizia de arest preventiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )