Libnet.ro
UNICEF

13:00

Negocieri esuate in USL pentru Guvern. Declaratiile premierului Victor Ponta

Antena3 Antena3,
Negocieri esuate in USL pentru Guvern. Declaratiile premierului Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat ca a propus in sedinta USL o varianta in care Klaus Iohannis era ministru de Interne si vicepremier, urmand ca Guvernul sa aiba patru vicepremieri - PSD, PC, PNL, UNPR - dar nu. continuă pe Antena3

Basescu: Iohannis, un castig pentru guvern. Sa aiba grija cum aranjeaza cu incompatibilitatea

Klaus Iohannis este un castig pentru guvern, dar trebuie sa aiba grija cum aranjeaza cu incompatibilitatea, a declarat, sambata seara, presedintele Traian Basescu, care a sosit la Cluj-Napoca, potrivit.

Ponta: Iohannis este un castig pentru Guvern.

Premierul Victor Ponta a declarat ca are o relatie foarte buna cu Klaus Iohannis si ca il doreste in Guvern, dar a evitat sa spuna in ce functie, relateaza Mediafax. Aflat la Soci pentru deschiderea Olimpiadei de iarna, premierul a evitat un raspuns transant legat de pozitia exacta pe care ar urma sa o ocupe Iohannis in Guvern. Am vazut propunerile facute de colegii liberali. Sunt oameni de valoare, in frunte cu domnul Iohannis pe care nu doar ca il doresc in Guvern, dar cred ca ar aduce un .

Traian Basescu: Iohannis e un castig pentru Guvern, iar de data asta nu a mai fost facut aranjamentul la Grivco

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata seara, in exclusivitate pentru postul B1 TV, ca intrarea lui Klaus Iohannis in Guvern ar fi un castig pentru cabinetul lui Ponta. Basescu a mai declarat ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )