Libnet.ro
UNICEF

11:00

Negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare au fost reluate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare au fost reluate

Negocierile dintre cele trei partide proeuropene din Republica Moldova in vederea constituirii unei coalitii de guvernare au fost reluate la Chisinau, chiar in ajunul Craciunului pe stil vechi, transmite agentia de presa Unimedia. continuă pe Ziarul Bursa

Barbarosie: Exista dificultati pentru crearea coalitiei de guvernare

Analistul politic Arcadie Barbarosie considera ca negocierile privind crearea unei coalitii de guvernare sunt in dificultate fie din cauza ca nu pot fi partajate functiile de varf, fie din cauza ca nu se gaseste un mecanism de a implica si Partidul Comunistilor in procesul de guvernare, transmite IPN.

Negocierile pentru coalitia de guvernare au intrat in vacanta

Prim-vicepresedintele PL, Dorin Chirtoaca a declarat pentru jurnalisti ca negocierile pentru constituirea coalitiei de guvernare sunt in sarbatori, transmite IPN.

Mihai Razvan Ungureanu a sabotat negocierile pentru Tezaurul Romaniei de la Moscova

Mihai Razvan Ungureanu, recent uns consilier personal al noului presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, pe perioada cat a fost ministru de Externe, a sabotat prin acte oficiale interne activitatea Comisiei pentru recuperarea Tezaurului Romaniei de la Moscova. in acelasi timp, a intreprins toate demersurile posibile pentru transmiterea ilegala a Tezaurului Mostenirii Gojdu catre Ungaria. Mai mult, Emil Boc, premierul fostului presedinte Traian Basescu, a scos complet problema Tezaurului romanesc confiscat de rusi din Programul sau de Guvernare, dupa alegerile parlamentare din 2008.

PREMIERA. Turcia, OK pentru constructia unei biserici la Istanbul

Guvernul islamo-conservator turc a autorizat construirea la Istanbul a unei biserici pentru minoritatea siriaca, o premiera de la infiintarea Republicii turce in 1923, a anuntat sambata o sursa guvernamentala, citata de AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )