Libnet.ro
UNICEF

18:00

Negocierile privind programul nuclear iranian, aproape de final: Am parcurs un drum lung. Trebuie sa atingem un varf de care suntem foarte aproape

B1 B1,
Negocierile privind programul nuclear iranian, aproape de final: Am parcurs un drum lung. Trebuie sa atingem un varf de care suntem foarte aproape

Marile puteri si Iranul incearca sa incheie luni, inainte de expirarea unui nou termen, un acord istoric asupra programului nuclear al Republicii Islamice, dupa 16 zile de negocieri intense desfasurate la Viena,. continuă pe B1

John Kerry, despre programul nuclear iranian: Am facut progrese

Secretarul de stat american John Kerry a declarat vineri ca unele probleme in suspensie la negocierile de la Viena pentru programul nuclear iranian intre tarile din cadrul Grupului 5 + 1 si Iran au fost.

Dosarul nuclear iranian, la final de negocieri: Noi am fost foarte clari cu privire la ce asteptam

Negocierile asupra programului nuclear iranian vor continua si dupa termenul limita daca va exista o intentie reala in privinta solutionarii divergentelor atat din partea Teheranului, cat si din partea mari.

Putin: Negocierile in dosarul nuclear iranian urmeaza sa ajunga in curand la un compromis

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca el crede ca marile puteri si Iranul urmeaza sa ajunga in curand la un compromis in negocierile asupra programului nucleasr iranian de la Viena, relateaza AFP in pagina electronica.

Vladimir Putin, despre negocierile asupra programului nuclear iranian: Este necesar sa se ajunga la un compromis. in opinia mea, se va ajunge la el in curand

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca el crede membrii Grupului 5+1 China, Franta, Marea Britanie, Rusia, Statele Unite si Germania) si Iranul urmeaza sa ajunga in curand la un compromis in.

Negocierile asupra programului nuclear iranian, prelungite cu trei zile

UE a suspendat temporar, in ianuarie 2014, anumite sanctiuni impuse Iranului, ca o dovada de bunavointa in cadrul acestor negocieri.

UE prelungeste cu trei zile suspendarea unor sanctiuni impotriva Teheranului: Negociatorii au timp suplimentar pe marginea programului nuclear iranian

Uniunea Europeana a prelungit vineri, pana la 13 iulie, inghetarea anumitor sanctiuni impotriva Teheranului, acordandu-le astfel negociatorilor pe marginea programului nuclear iranian un ragaz suplimentar pentru.

Merkel, despre negocierile privind Grecia: Nu va exista un acord cu orice pret. Hollande: Franta va face totul ca sa se ajunga la un acord. Viitorul Europei este in joc (VIDEO)

Liderul Eurogrupului, Jeroen Dijsselbloem, a declarat ca ministrii Finantelor din zona euro au inregistrat progrese in negocierile privind Grecia si ii indeamna pe liderii tarilor lor sa solutioneze.

Dosarul nuclear iranian, finalizat. Cand cad la pace Teheranul si marile puteri

Un acord intre Iran si marile puteri poate fi incheiat duminica, a declarat un oficial iranian la Viena, adaugand ca au ramas in suspans unele probleme care pot fi solutionate de catre ministrii de Externe, relateaza Reuters, potrivit Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )