Libnet.ro
UNICEF

01:05

Neintelegeri intre Primaria Ramnicu Valcea si Judecatorie, din cauza retrocedarii unui teren in oras

Hotnews Hotnews,
 Neintelegeri intre Primaria Ramnicu Valcea si Judecatorie, din cauza retrocedarii unui teren in oras

O neintelegere a aparut intre Primaria Ramnicu Valcea si Judecatorie, dupa ce instanta a dat castig de cauza unei firme care are un teren intre blocuri de locuinte din oras, obligand municipalitatea si trei asociatii de proprietari sa respecte proprietatea respectivei societati si sa elibereze terenul. Primaria a catalogat sentinta drept o solutie care frizeaza absurdul, iar Judecatoria Ramnicu Valcea cere autoritatilor locale sa se abtina de la comentarii publice referitoare la solutie pana la ramanerea definitiva a acesteia, conform News. ro. continuă pe Hotnews

Circulatie bara la bara la iesirea de pe autostrada A1 catre DN7, intre Pitesti si Ramnicu Valcea

Circulatia rutiera la iesirea de pe autostrada A1 catre DN7, intre localitatile Pitesti si Ramnicu Valcea, se desfasoara in coloana, bara la bara.

ATENTIE, soferi! Trafic ingreunat pe DN 6, intre Cornetu si Bragadiru, din cauza unor copaci cazuti pe sosea

Traficul rutier este ingreunat, joi dupa-amiaza, pe DN 6, intre localitatile Cornetu si Bragadiru, din cauza unor copaci care au cazut pe sosea. Centrul Infotrafic al Politiei.

Un TIR s-a rasturnat pe Valea Oltului: Se circula cu dificultate pe DN 7, iar traficul feroviar este blocat intre Ramnicu-Valcea si Sibiu (VIDEO)

Probleme in trafic pe Valea Oltului. Se circula cu dificultate vineri dimineata pe drumul national 7, iar traficul feroviar este blocat intre Ramnicu-Valcea si Sibiu, in zona.

Un TIR s-a rasturnat pe Valea Oltului: Se circula cu dificultate pe DN 7, iar traficul feroviar este blocat intre Ramnicu-Valcea si Sibiu (VIDEO)

Probleme in trafic pe Valea Oltului. Se circula cu dificultate vineri dimineata pe drumul national 7, iar traficul feroviar este blocat intre Ramnicu-Valcea si Sibiu, in zona.

Valcea: Trafic rutier ingreunat pe DN7, circulatie feroviara blocata, din cauza unui TIR rasturnat

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, vineri dimineata, pe DN7, in zona Manastirii Cornetu din judetul Valcea, iar circulatia feroviara este blocata, din cauza unui TIR rasturnat, in urma accidentului o persoana fiind ranita, potrivit Politiei Valcea.

Chimcomplex va depune oferta de achizitionare a combinatului Oltchim din Ramnicu Valcea

Chimcomplex va depune, in 26 iunie, oferta de achizitionare a combinatului Oltchim din Ramnicu Valcea, potrivit reprezentantilor Chimcomplex care vor sa creeze, impreuna cu Oltchim, Compania Romana de Chimie CRC), un proiect demarat acum trei ani, din care cele doua companii ar putea face parte, alaturi de alte firme din domeniul productiei chimice.

Situatie dramatica in Valcea! Oameni evacuati din cauza unei alunecari de teren

Mai multe familii din localitatea valceana Alunu au fost evacuate din cauza alunecarilor de teren din zona. Decizia a fost luata joi de catre Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Alunu, dat fiind.

Trafic rutier ingreunat pe DN7, circulatie feroviara blocata, din cauza unui tir rasturnat

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, vineri dimineata, pe DN7, in zona manastirii Cornetu din judetul Valcea, iar circulatia feroviara este blocata, din cauza unui tir rasturnat,.

Horatiu Pepine: Nicusor Dan a fost impins la demisie din cauza optiunilor sale neexplicate |Comentariu DW

Jurnalistul Horatiu Pepine reactioneaza, intr-un comentariu pe Deutsche Welle, cu privire la demisia lui Nicusor Dan din functia de presedinte al USR. Ironia situatiei este ca Nicusor Dan a fost impins la demisie nu din cauza neutralitatii, ci din cauza optiunilor sale neexplicitate, explica jurnalistul.

UE si China nu au reusit sa isi ia oficial angajamentul privind incalzirea globala, din cauza diferendelor comerciale

China si Uniunea Europeana nu au reusit, vineri, la Bruxelles, sa dea publicitatii o declaratie comuna privind schimbarile climatice, din cauza divergentelor persistente legate de chestiunile comerciale, a facut cunoscut o sursa europeana, citata de AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )