Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nelu Iordache are voie sa iasa din casa. El a fost pus sub control judiciar cu interdictia de a parasi Bucurestiul

Adevărul Adevărul,
Nelu Iordache are voie sa iasa din casa. El a fost pus sub control judiciar cu interdictia de a parasi Bucurestiul

Nelu Iordache isi poate parasi domiciliul, unde se afla in arest, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a dispus, joi noapte, definitiv, control judiciar cu interdictia de a parasi Capitala, in cazul omului de afaceri, judecat pentru fapte de coruptie. continuă pe Adevărul

Omul de afaceri Nelu Iordache, sub control judiciar si interdictia de a parasi Capitala

Omul de afaceri Nelu Iordache a fost pus sub control judiciar si a primit interdictie de a nu parasi Capitala. Decizia a fost luata joi noapte, de catre magistratii Curtii de Apel Bucuresti.

Victor Ponta: Cel mai mare tun al lui Nelu Iordache, Transalpina, a fost dat impreuna cu Ludovic Orban

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca este bine ca se face curatenie in zona asfaltatorilor romani, respectiv a celor aflati in anchete ale procurorilor, si a sustinut ca tunul cel mai mare al lui Nelu Iordache, prin firma Romstrade, a fost dat impreuna cu Ludovic Orban in perioada in care acesta din urma era ministru al Transporturilor, prin lucrarea la soseaua Transalpina.

Nelu Iordache, pus sub control judiciar cu interdictia de a parasi Capitala

Nelu Iordache, proprietarul firmei de constructii Romstrade si al companiei aeriere low cost Blue Air, isi poate parasi domiciliul, unde se afla in arest, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti CAB) a dispus, joi noapte, definitiv, control judiciar cu.

Nelu Iordache, pus sub control judiciar cu interdictia de a parasi Capitala

Curtea de Apel Bucuresti a dispus joi noaptea control judiciar cu interdictia de a parasi Capitala, in cazul omului de afaceri Nelu Iordache, judecat pentru fapte de coruptie. Astfel, acesta isi poate parasi.

Insurgentii, indemnati de Putin sa lase soldatii ucraineni sa iasa din incercuire

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a indemnat pe insurgentii pro-rusi din estul Ucrainei sa lase militarii ucraineni sa iasa din incercuire. Acestia sunt de acord insa cu deschiderea unui coridor umamitar numai daca soldatii se dezarmeaza.

IUNI U3 un smartphone ieftin care ti-ai dori sa iasa din China

Noi producatori de telefoane apar precum ciupercile dupa ploaie, iar IUNI U3 este o dovada a faptului ca exista loc in piata pentru jucatori noi. Daca cineva va pune sa numiti zece producatori de telefoane mobile, nu e deloc exclus sa va opriti, din lipsa de inspiratie, la cinci. Nu de alta, dar nu toti ajung sa fie subiecte de stiri prea des, motiv pentru care, ii uitati. Cei de la IUNI reprezinta un exemplu de companie care tace si [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )