Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nelu Iordache, pus sub control judiciar cu interdictia de a parasi Capitala

B1 B1,
Nelu Iordache, pus sub control judiciar cu interdictia de a parasi Capitala

Curtea de Apel Bucuresti a dispus joi noaptea control judiciar cu interdictia de a parasi Capitala, in cazul omului de afaceri Nelu Iordache, judecat pentru fapte de coruptie. Astfel, acesta isi poate parasi. continuă pe B1

Nelu Iordache, pus sub control judiciar cu interdictia de a parasi Capitala

Nelu Iordache, proprietarul firmei de constructii Romstrade si al companiei aeriere low cost Blue Air, isi poate parasi domiciliul, unde se afla in arest, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti CAB) a dispus, joi noapte, definitiv, control judiciar cu.

Nelu Iordache are voie sa iasa din casa. El a fost pus sub control judiciar cu interdictia de a parasi Bucurestiul

Nelu Iordache isi poate parasi domiciliul, unde se afla in arest, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a dispus, joi noapte, definitiv, control judiciar cu interdictia de a parasi Capitala, in cazul omului de afaceri, judecat pentru fapte de coruptie.

Omul de afaceri Nelu Iordache, sub control judiciar si interdictia de a parasi Capitala

Omul de afaceri Nelu Iordache a fost pus sub control judiciar si a primit interdictie de a nu parasi Capitala. Decizia a fost luata joi noapte, de catre magistratii Curtii de Apel Bucuresti.

Victor Ponta: Cel mai mare tun al lui Nelu Iordache, Transalpina, a fost dat impreuna cu Ludovic Orban

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca este bine ca se face curatenie in zona asfaltatorilor romani, respectiv a celor aflati in anchete ale procurorilor, si a sustinut ca tunul cel mai mare al lui Nelu Iordache, prin firma Romstrade, a fost dat impreuna cu Ludovic Orban in perioada in care acesta din urma era ministru al Transporturilor, prin lucrarea la soseaua Transalpina.

Germania avertizeaza: Criza din Ucraina risca sa scape de sub control

Ministrul german de externe, Frank-Walter Steinmeier, a avertizat vineri ca situatia din Ucraina risca sa scape de sub control in cazul unei confruntari imediate intre trupe ruse si ucrainene, relateaza.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )