Libnet.ro
UNICEF

12:00

NEPI a inregistrat un profit, in crestere, de 21,7 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NEPI a inregistrat un profit, in crestere, de 21,7 milioane euro

Fondul sud-african New Europe Property Investments NEPI) a inregistrat, in primul semestru, un profit atribuibil actionarilor de 21,7 milioane euro, cu 51% peste castigul din perioada similara a anului trecut, de 14,3 milioane euro, informeaza un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Profit net de 696 milioane euro pentru Credit Aricole in trimestrul al doilea

Credit Aricole, a treia banca din Franta dupa valoarea de piata, a anuntat un profit net de 696 milioane euro pentru trimestrul al doilea, fata de 56 milioane euro in aceeasi perioada a anului trecut, dupa vanzarea operatinilor din Grecia, care provocau pierderi, informeaza Bloomberg.

OMV Petrom a pus in functiune o instalatie de 40 milioane euro

Producatorul de titei si gaze OMV Petrom simbol SNP), a pus in functiune, in luna iulie, o instalatie de desulfurare a gazelor, de 40 de milioane de euro, in cadrul rafinariei Petrobrazi, ca parte din programul de modernizare de 600 milioane de euro, inceput de companie in 2010, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

HSBC, cea mai mare banca europeana, a inregistrat profit sub estimari, din cauza incetinirii economiei chineze

HSBC, cea mai mare banca europeana, a inregistrat un profit net de 10,28 de miliarde de dolari in prima jumatate a anului, in crestere cu 10%. Cu toate acestea, profitul se situeaza sub estimarile analistilor,.

Flanco: Piata aparatelor de aer conditionat a inregistrat o crestere semnificativa

Compania Flanco estimeaza ca piata aparatelor de aer conditionat a inregistrat o crestere semnificativa in primele sase luni ale anului, ajungand la un volum de vanzari cu 20% mai mare comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Stirom poate garanta un imprumut de 300 milioane euro, contractat de o firma din Olanda

Producatorul de articole de sticlarie Stirom simbol STIB) ar putea garanta un imprumut de 300 milioane de euro care urmeaza sa fie contractat de firma Glasstank, din Olanda, se arata intr-un comunicat trimis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Omul de afaceri Viorel Stiube, trimis in judecata pentru o evaziune de circa 4 milioane euro.

Omul de afaceri oradean Viorel Stiube a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Oradea, pentru evaziune fiscala cu un prejudiciu de aproape 14 milioane de lei circa 4 milioane de euro), adus bugetului de stat prin afaceri cu produse petroliere. Potrivit unui comunicat de presa transmis, luni, de Directia Nationala Anticoruptie, omul de afaceri oradean Viorel Stiube a fost trimis in judecata pentru evaziune fiscala in forma continuata. Din .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )