Libnet.ro
UNICEF

14:30

Omul de afaceri Viorel Stiube, trimis in judecata pentru o evaziune de circa 4 milioane euro.

România Liberă România Liberă,
Omul de afaceri Viorel Stiube, trimis in judecata pentru o evaziune de circa 4 milioane euro.

Omul de afaceri oradean Viorel Stiube a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Oradea, pentru evaziune fiscala cu un prejudiciu de aproape 14 milioane de lei circa 4 milioane de euro), adus bugetului de stat prin afaceri cu produse petroliere. Potrivit unui comunicat de presa transmis, luni, de Directia Nationala Anticoruptie, omul de afaceri oradean Viorel Stiube a fost trimis in judecata pentru evaziune fiscala in forma continuata. Din . continuă pe România Liberă

Lichidator judiciar, trimis in judecata pentru luare de mita.

Lichidatorul judiciar Sorin Predescu este acuzat ca ar fi luat mita 10 mii de euro, prin intermediul unui avocat. El afost asreatat, la 19 iulie, pentru 29 de zile. Potrivit rechizitoriului procurorilor, la data de 9 iulie 2013, inculpatul Sorin Gheorghe Predescu, lichidator judiciar, asociat coordonator al GLOBAL INSOLVENCY SPRL, a pretins de la o persoana denuntatoare, prin intermediul inculpatei Purcarea Cristina Larisa, suma de 10. 000 de euro cu titlu de mita, in scopul de a autoriza .

Fratii Mararu, trimisi in judecata pentru instigare la tentativa de omor. Averea lor, pusa sub sechestru

Fratii Mararu au fost trimisi in judecata pentru instigare la tentativa de omor. Procurorii i-au trimis pe cei doi in judecata in stare de arest preventiv pentru atentatul din cartierul Vitan. Averea fratilor.

CFR Calatori, amendata pentru evaziune fiscala

Politia Transporturi a amendat CFR Calatori pentru evaziune fiscala. Oamenii legii au dat peste 175 de amenzi, in valoare de peste 35. 000 de lei. Politistii au descoperit marfa fara acte in vagoanele.

Firma care a produs peste 1,2 milioane de litri de vin contrafacut, cercetata pentru evaziune.

O firma din Galati care in sapte luni a produs peste 1,2 milioane de litri de vin contrafacut, pe care l-a vandut unor comercianti din 16 judete, este cercetata pentru evaziune fiscala, din depozitul societatii fiind confiscati 25. 375 de litri de vin care continea 9% alcool etilic, apa si coloranti Politisti de la investigarea fraudelor si specialisti de la Ministerul Agriculturii au facut, in perioada 1-3 august, controale la societatea comerciala din Galati, unde existau indicii ca se .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.216 seconds )