Libnet.ro
UNICEF

16:00

Fratii Mararu, trimisi in judecata pentru instigare la tentativa de omor. Averea lor, pusa sub sechestru

Antena3 Antena3,
Fratii Mararu, trimisi in judecata pentru instigare la tentativa de omor. Averea lor, pusa sub sechestru

Fratii Mararu au fost trimisi in judecata pentru instigare la tentativa de omor. Procurorii i-au trimis pe cei doi in judecata in stare de arest preventiv pentru atentatul din cartierul Vitan. Averea fratilor. continuă pe Antena3

Atacul armat din Vitan. Fratii Mararu au fost trimisi in judecata pentru instigare la tentativa de omor

Fratii Bogdan si Razvan Mararu au fost trimisi in judecata de procurorii bucuresteni in dosarul privind atacul armat armat din cartierul bucurestean Vitan. Cei doi sunt acuzati de instigare la tentativa de omor calificat si instigare la nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Acestia l-ar fi platit pe Vitalie Proca sa-l ucida pe Dumitru Puiu Mironescu.

Fratii Mararu, trimisi in judecata. Vitalie Proca urmeaza sa fie audiat de procurori ...

Procurorii Tribunalului de pe langa Tribunalul Bucuresti TB) i-au trimis, joi, in judecata pe fratii Bogdan-Aton si Razvan-Nicolae Mararu, pentru instigarea la tentativa de omor calificat si instigarea la nerespectarea armelor si munitiilor. Cei doi se afla in stare de arest preventiv, in Arestul Politiei Capitalei, dupa ce au angajat o persoana sa omoare un rival de-la lor. Potrivit rechizitoriului procurorilor, in perioada septembrie-noiembrie 2012, fratii Bogdan-Aton si Razvan-Nicolae .

Fratii Mararu, trimisi in judecata pentru organizarea atentatului din Vitan

Fratii Bogdan si RazvanMararu au fost trimisi, joi, in judecata, fiind acuzati ca l-au platit pe moldoveanul Vitalie Proca pentru a-l asasina pe Ioan DumitruMironescu, liderul lumii interlope din.

Scandal din cauza datoriilor la asociatia de proprietari: femeie trimisa in judecata pentru tentativa de omor

Este vorba despre scandalul petrecut in luna mai a acestui an in cartierul Dallas din municipiul Tulcea. Florin Ingrid Olteanu 36 de ani) a fost trimisa in judecata pentru tentativa de omor calificat.

Liderul suprem al miscarii Fratii Musulmani, judecat pentru instigare la uciderea ...

Liderul suprem al miscarii egiptene Fratii Musulmani, Mohamed Badie, dat in urmarire, si alti doi lideri ai organizatiei aflati in detentie vor fi judecati pentru instigare la uciderea manifestantilor, anunta surse judiciare citate de AFP, conform Mediafax. Cei trei sunt acuzati de instigare la uciderea persoanelor care manifestau pe 30 iunie in fata sediului miscarii Fratii Musulmani. Egiptul traverseaza o perioada de criza care a culminat la inceputul lunii iulie cu inlaturarea de la .

Egipt: Liderul miscarii Fratii Musulmani va fi judecat pentru instigare la uciderea manifestantilor

Mohamed Badie, liderul organizatiei Fratii Musulmani, alaturi de alti doi lideri, vor fi judecati pentru instigare la uciderea manifestantilor, potrivit surselor de presa internatioanale.

Lichidator judiciar, trimis in judecata pentru luare de mita.

Lichidatorul judiciar Sorin Predescu este acuzat ca ar fi luat mita 10 mii de euro, prin intermediul unui avocat. El afost asreatat, la 19 iulie, pentru 29 de zile. Potrivit rechizitoriului procurorilor, la data de 9 iulie 2013, inculpatul Sorin Gheorghe Predescu, lichidator judiciar, asociat coordonator al GLOBAL INSOLVENCY SPRL, a pretins de la o persoana denuntatoare, prin intermediul inculpatei Purcarea Cristina Larisa, suma de 10. 000 de euro cu titlu de mita, in scopul de a autoriza .

PricewaterhouseCoopers, data in judecata pentru falimentul unui asigurator irlandez

Administratorii speciali ai Quinn Insurance - societate de asigurare majora aflata in centrul crizei financiare din Irlanda - au dat in judecata PricewaterhouseCoopers PwC) pentru despagubiri de un miliard de euro, acuzand compania de consultanta de neglijenta in audit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )