Libnet.ro
UNICEF

13:30

Fratii Mararu, trimisi in judecata pentru organizarea atentatului din Vitan

B1 B1,
Fratii Mararu, trimisi in judecata pentru organizarea atentatului din Vitan

Fratii Bogdan si RazvanMararu au fost trimisi, joi, in judecata, fiind acuzati ca l-au platit pe moldoveanul Vitalie Proca pentru a-l asasina pe Ioan DumitruMironescu, liderul lumii interlope din. continuă pe B1

Fratii Mararu, trimisi in judecata. Vitalie Proca urmeaza sa fie audiat de procurori ...

Procurorii Tribunalului de pe langa Tribunalul Bucuresti TB) i-au trimis, joi, in judecata pe fratii Bogdan-Aton si Razvan-Nicolae Mararu, pentru instigarea la tentativa de omor calificat si instigarea la nerespectarea armelor si munitiilor. Cei doi se afla in stare de arest preventiv, in Arestul Politiei Capitalei, dupa ce au angajat o persoana sa omoare un rival de-la lor. Potrivit rechizitoriului procurorilor, in perioada septembrie-noiembrie 2012, fratii Bogdan-Aton si Razvan-Nicolae .

Atacul armat din Vitan. Fratii Mararu au fost trimisi in judecata pentru instigare la tentativa de omor

Fratii Bogdan si Razvan Mararu au fost trimisi in judecata de procurorii bucuresteni in dosarul privind atacul armat armat din cartierul bucurestean Vitan. Cei doi sunt acuzati de instigare la tentativa de omor calificat si instigare la nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Acestia l-ar fi platit pe Vitalie Proca sa-l ucida pe Dumitru Puiu Mironescu.

Puiu Mironescu s-a mutat din Vitan, imediat dupa atacul mafiot.

Dupa ce atacul din Vitan a ajuns in media, iar o serie de informatii precum numaruol masinii victimei, culoare, zona in care locuieste au fost facute publice, adevarata tinta a atacului, Puiu Mironescu s-a mutat din cartier. CITITI SI: Fratii Mararu, trimisi in judecata. Vitalie Proca urmeaza sa fie audiat de procurori romani, la Moscova Acest lucru reiese si din convorbirea, dintre Mironescu si un anume Mircea. : Acu o trebuit sa ma mut ca . o facut astia nu stiu ce legaturi la .

Bechtel, FCC si Ansaldo, castigatorii licitatiei pentru constructia metroului din Ryad

Trei consortii conduse de Bechtel, FCC si Ansaldo au castigat licitatia pentru constructia metroului din capitala Arabiei Suadite, Ryad, un proiect in valoare de 22 de miliarde de dolari, transmite Reuters.

Trei consortii conduse de Bechtel, BTP-FCC si Ansaldo au castigat licitatia pentru constructia metroului din Ryad

Trei consortii conduse de Bechtel, BTP-FCC si Ansaldo au castigat licitatia pentru constructia metroului din Ryad, un proiect in valoare de 22 de miliarde de dolari, in cadrul unei ceremonii care a avut loc in noaptea de duminica spre luni in capitala saudita, scrie AFP.

PricewaterhouseCoopers, data in judecata pentru falimentul unui asigurator irlandez

Administratorii speciali ai Quinn Insurance - societate de asigurare majora aflata in centrul crizei financiare din Irlanda - au dat in judecata PricewaterhouseCoopers PwC) pentru despagubiri de un miliard de euro, acuzand compania de consultanta de neglijenta in audit.

The Bitcoin Bernie Madoff, dat in judecata pentru o frauda de 4,5 milioane de dolari

Comisia americana pentru bursa si valori mobiliare SEC) a dat in judecata un Bernard Madoff al monedei virtuale bitcoin, Trendon T. Shavers, pentru ca ar fi inselat 66 de investitori cu 4,5 milioane de dolari, intr-o schema piramidala, relateaza MarketWatch. Investitorii provin din Connecticut, Hawai, Illinois, Louisiana, Massachusetts, Carolina de Nord si Pennsylvania.

IBM, investigata pentru raportarea vanzarilor din cloud computing

Compania americana International Business Machines Corp. IBM), cea mai mare din lume in domeniul serviciilor IT, este anchetata de autoritatea pietei de capital din SUA Securities and Exchange Commission - SEC) pentru modul in care raporteaza veniturile din domeniul cloud computing.

Autorul unei lucrari fundamentale pentru presa, premiat din nou.

Societatea de Stiinte Istorice din Romania a conferit premiul Nicolae Iorga coordonatorului lucrarii Istoria jurnalismului din Romania in date, prof. dr. Marian Petcu. Marian Petcu, totodata profesor la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti, a lansat volumul Istoria jurnalismului din Romania in date in data de 26 noiembrie 2012 la Palatul Sutu din Bucuresti. Tot pentru enciclopedia Istoria Jurnalismului din Romania in date, profesor .

Wizz Air: Maine, discount de 20% pentru toate rutele din si spre Romania

Wizz Air anunta ca toate rezervarile efectuate maine, pentru zboruri in orice data din si spre Romania, vor beneficia de un discount de 20%.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )