Libnet.ro
UNICEF

17:30

The Bitcoin Bernie Madoff, dat in judecata pentru o frauda de 4,5 milioane de dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
The Bitcoin Bernie Madoff, dat in judecata pentru o frauda de 4,5 milioane de dolari

Comisia americana pentru bursa si valori mobiliare SEC) a dat in judecata un Bernard Madoff al monedei virtuale bitcoin, Trendon T. Shavers, pentru ca ar fi inselat 66 de investitori cu 4,5 milioane de dolari, intr-o schema piramidala, relateaza MarketWatch. Investitorii provin din Connecticut, Hawai, Illinois, Louisiana, Massachusetts, Carolina de Nord si Pennsylvania. continuă pe Ziarul Bursa

American Idol, dat in judecata pentru discriminare. Showul risca o paguba de milioane de dolari

Zece participanti afro-americani acuza producatorii de rasism, spunand ca doar in cazul negrilor au facut publice antecedentele penale, pentru a-i elimina din competitie. Fiecare fost concurent cere o despagubire de 25 de milioane de dolari.

Fostul director FMI, trimis din nou in judecata pentru PROXENETISM AGRAVAT.

Judecatorii insarcinati cu instruirea cazului Carlton, de proxenetism, la Lille, in nordul Frantei, au hotarat sa il trimita in judecata pe fostul director FMI Dominique Strauss-Kahn si pe alte 12 persoane, pentru proxenetism agravat in grup, relateaza Mediafax. A 14-a persoana inculpata in dosar este data in judecata pentru complicitate la escrocherie si abuz de incredere, se precizeaza intr-un comunicat. Parchetul, care a cerut pe 11 iunie retragerea acuzatiilor formulate impotriva .

Dominique Strauss-Kahn, trimis in judecata pentru proxenetism agravat

Fostul director al Fondului Monetar International FMI), Dominique Strauss-Kahn, a fost trimis in judecata pentru proxenetism agravat, informeaza AFP.

Strauss-Kahn nu scapa de belele. Fostul director FMI, trimis in judecata pentru proxenetism agravat

Judecatorii insarcinati cu instruirea cazului Carlton, de proxenetism, la Lille, in nordul Frantei, au hotarat sa il trimita in judecata pe fostul director FMI Dominique Strauss-Kahn si pe alte 12.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )