Libnet.ro
UNICEF

19:30

Fostul director FMI, trimis din nou in judecata pentru PROXENETISM AGRAVAT.

România Liberă România Liberă,
Fostul director FMI, trimis din nou in judecata pentru PROXENETISM AGRAVAT.

Judecatorii insarcinati cu instruirea cazului Carlton, de proxenetism, la Lille, in nordul Frantei, au hotarat sa il trimita in judecata pe fostul director FMI Dominique Strauss-Kahn si pe alte 12 persoane, pentru proxenetism agravat in grup, relateaza Mediafax. A 14-a persoana inculpata in dosar este data in judecata pentru complicitate la escrocherie si abuz de incredere, se precizeaza intr-un comunicat. Parchetul, care a cerut pe 11 iunie retragerea acuzatiilor formulate impotriva . continuă pe România Liberă

Strauss-Kahn nu scapa de belele. Fostul director FMI, trimis in judecata pentru proxenetism agravat

Judecatorii insarcinati cu instruirea cazului Carlton, de proxenetism, la Lille, in nordul Frantei, au hotarat sa il trimita in judecata pe fostul director FMI Dominique Strauss-Kahn si pe alte 12.

Dominique Strauss-Kahn, trimis in judecata pentru proxenetism agravat

Fostul director al Fondului Monetar International FMI), Dominique Strauss-Kahn, a fost trimis in judecata pentru proxenetism agravat, informeaza AFP.

Fratii Sile si Nutu Camataru, trimisi in judecata pentru camatarie si santaj.

Ion si Vasile Balint, cunoscuti drept Nutu si Sile Camataru, au fost trimisi in judecata pentru camatarie si santaj, dosarul urmand sa fie judecat de instanta Curtii de Apel Bucuresti, anunta Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) intr-un comunicat de presa. Procurorii DIICOT au dispus trimiterea in judecata a 54 de inculpati, 10 dintre acestia fiind in stare de arest preventiv. Printre cei arestati se afla, potrivit DIICOT, Balint Ion zis .

Fratii Camataru, trimisi in judecata pentru camatarie si santaj

Fratii Ion si Vasile Balint, cunoscuti drept Nutu si Sile Camataru, au fost trimisi in judecata pentru camatarie si santaj, dosarul urmand sa fie judecat de instanta Curtii de Apel Bucuresti.

Consilier asistent din cadrul OIR POSDRU, dat in judecata pentru luare de mita

Dalina Bogdan, consilier asistent la Compartimentul Verificare Proiecte Finantate din cadrul Organismului Intermediar Regional Pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane OIR POSDRU), Regiunea Sud - Vest Oltenia,N AITANA DALINA, a fost data in judecata pentru luare de mita, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Alexandra Stan a fost internata din nou in spital. Care este starea artistei

Cantareata Alexandra Stan a fost din nou internata in spital, intrucat leziunile suferite in urma bataii primite de la Marcel Prodan nu s-au vindecat inca. Desi artista isi doreste sa revina pe scena, .

Dominique Strauss Kahn, fostul sef al FMI, va fi judecat pentru proxenetism

Procurorii au decis sa-l urmareasca penal pe fostul director al Fondului Monetar International, Dominique Strauss-Kahn, care a fost fortat sa demisioneze dupa ce a fost acuzat de viol de o camerista dintr-un hotel din New York.

Delegatia FMI a venit la Guvern pentru discutii cu Ponta, privind un nou acord de imprumut.

Delegatia Fondului Monetar International FMI) a venit, miercuri, la Palatul Victoria, pentru discutii cu premierul Victor Ponta, informeaza Mediafax. O misiune a FMI se afla la Bucuresti pentru discutii privind un nou acord de imprumut cu Romania, autoritatile precizand anterior ca doresc ca un nou acord sa fie incheiat pentru o perioada de doi ani. Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Romania va conveni, pana in aceasta toamna, un nou acord preventiv cu Fondul Monetar International si .

Barclays, data in judecata pentru utilizare abuziva de informatii confidentiale

Barclays Plc a utilizat in mod abuziv informatii confidentiale, pentru propriul avantaj, sustragand practic afacerea unui client, conform dosarului depus de reclamant la inalta Curte, anunta Financial Times.

Wall Street: nou record pentru Dow Jones

Wall Street a incheiat mixt sesiunea de marti, rezultatele bune ale United Technologies impingand indicele Dow Jones spre un nou record, in timp ce Nasdaq a scazut usor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )