Libnet.ro
UNICEF

21:30

Wall Street: nou record pentru Dow Jones

Hotnews Hotnews,
 Wall Street: nou record pentru Dow Jones

Wall Street a incheiat mixt sesiunea de marti, rezultatele bune ale United Technologies impingand indicele Dow Jones spre un nou record, in timp ce Nasdaq a scazut usor. continuă pe Hotnews

Fondatorul Clever Taxi vine la Start-Up Wall-Street Cum arata revolutia mobila din taximetrie

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street. ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de miercuri, 24 iulie, cu un nou format: doi invitati consecutivi care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea incepe la ora.

Marile banci de pe Wall Street au ajuns sa castige ca inainte de criza

Profiturile marilor banci de pe Wall Street au revenit la nivelurile anterioare crizei, JP Morgan, Citigroup, Bank of America, Goldman Sachs si Morgan Stanley raportand pentru trimestrul al doilea profituri nete cumulate de 17,6 miliarde de dolari,.

Wall-Street.ro organizeaza retailArena, unul dintre cele mai importante evenimente ale anului

Cotidianul de afaceri Wall-Street. ro organizeaza in aceasta toamna prima editie a conferintei retailArena , unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comertului traditional si online din acest an.

Wall Street, crestere modesta. SP 500, la un nou record

Wall Street a incheiat in usoara crestere sesiunea bursiera de luni, investitorii fiind usor dezamagiti de unii indicatori trimestriali, dar rezultatele afisate au fost in limita asteptarilor. S P 500 a urcat cu 0,20% la un nou record.

Dow Jones inchide pe verde

Bursa din Statele Unite SUA) a inchis sedinta de tranzactionare de ieri cu indicele industrial Dow Jones in crestere.

Cat de importante sunt strategiacultura organizationala? Ne spune un consultant cu 14 ani de experienta

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street. ro si la Radio Lynx. ro. Urmareste LIVE intalnirea de miercuri, 24 iulie, o editie cu un nou format: doi invitati consecutivi care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea.

Test Drive Wall-Street: Peugeot 3008 HYbrid4, consum extraurban in oras

Peugeot 3008 HYbrid4, lansat in primavara 2012, este primul hibrid diesel din lume care a intrat in productie de serie si dispune de 200 CP, furnizati de un motor diesel de 2 litri 163 CP si un motor electric de 37 CP. Cele doua motoare.

Marile banci de pe Wall Street au revenit la nivelurile de profit anterioare crizei

Profiturile marilor banci de pe Wall Street au revenit la nivelurile anterioare crizei, JP Morgan, Citigroup, Bank of America, Goldman Sachs si Morgan Stanley raportand pentru trimestrul al doilea profituri nete.

Profiturile gigantilor bancari de pe Wall Street au revenit la nivelurile de dinaintea crizei

Profiturile marilor banci de pe Wall Street au revenit la nivelurile anterioare crizei, JP Morgan, Citigroup, Bank of America, Goldman Sachs si Morgan Stanley raportand pentru trimestrul al doilea profituri nete cumulate de 17,6 miliarde de dolari, scrie Financial Times.

Zece secrete pe care un dezvoltator de jocuri nu ti le va spune niciodata

Cati dintre pasionatii de gaming stiu cu adevarat ce inseamna munca din spatele realizarii unui joc? Intr-o industrie de miliarde de dolari, Wall-Street. ro a stat de vorba de trei dezvoltatori de jocuri prezenti cu studiuri si in Romania in incercarea.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )