Libnet.ro
UNICEF

21:30

Fratii Sile si Nutu Camataru, trimisi in judecata pentru camatarie si santaj.

România Liberă România Liberă,
Fratii Sile si Nutu Camataru, trimisi in judecata pentru camatarie si santaj.

Ion si Vasile Balint, cunoscuti drept Nutu si Sile Camataru, au fost trimisi in judecata pentru camatarie si santaj, dosarul urmand sa fie judecat de instanta Curtii de Apel Bucuresti, anunta Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) intr-un comunicat de presa. Procurorii DIICOT au dispus trimiterea in judecata a 54 de inculpati, 10 dintre acestia fiind in stare de arest preventiv. Printre cei arestati se afla, potrivit DIICOT, Balint Ion zis . continuă pe România Liberă

Fratii Camataru, trimisi in judecata pentru camatarie si santaj

Fratii Ion si Vasile Balint, cunoscuti drept Nutu si Sile Camataru, au fost trimisi in judecata pentru camatarie si santaj, dosarul urmand sa fie judecat de instanta Curtii de Apel Bucuresti.

Fratii Camataru si liderul clanului Sportivilor, trimisi in judecata pentru camatarie si omor deosebit de grav

Fratii Ion Balint zis Nutu Camataru si Vasile Balint zis Sile Camataru au fost trimiti din nou in judecata intr-un dosar de santaj, camatarie, tentativa de omor calificat si omor deosebit de grav. Alaturi de acestia a mai fost trimis in judecata si liderul clanului Sportivilor, Radu Cristian Rosca zis Rosca, dar si alti 51 de interlopi.

Nutu Camataru, angajat ca director de imagine al unei firme - rechizitoriu.

Ion Balint, cunoscut ca Nutu Camataru, era angajat, la momentul retinerii sale in noul dosar, ca director de imagine la o firma de materiale de constructii, iar fratele sau, Vasile Balint, de meserie muncitor, nu avea loc de munca, se mentioneaza in rechizitoriul procurorilor DIICOT, potrivit Mediafax. Conform rechizitoriului, Nutu Camataru era, la momentul la care a fost ridicat de catre anchetatori, director de imagine la SC Doremit SRL. Potrivit aceluiasi document, Nutu Camataru are 10 .

Nutu Camataru, director de imagine la o firma de constructii atunci cand a fost arestat

Ion Balint, cunoscut ca Nutu Camataru, era angajat, la momentul retinerii sale in noul dosar, ca director de imagine la o firma de materiale de constructii, iar fratele sau, Vasile Balint, de meserie muncitor, nu avea loc de munca, se mentioneaza in rechizitoriul procurorilor DIICOT.

Consilier asistent din cadrul OIR POSDRU, dat in judecata pentru luare de mita

Dalina Bogdan, consilier asistent la Compartimentul Verificare Proiecte Finantate din cadrul Organismului Intermediar Regional Pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane OIR POSDRU), Regiunea Sud - Vest Oltenia,N AITANA DALINA, a fost data in judecata pentru luare de mita, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Barclays, data in judecata pentru utilizare abuziva de informatii confidentiale

Barclays Plc a utilizat in mod abuziv informatii confidentiale, pentru propriul avantaj, sustragand practic afacerea unui client, conform dosarului depus de reclamant la inalta Curte, anunta Financial Times.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )