Libnet.ro
UNICEF

15:30

Atacul armat din Vitan. Fratii Mararu au fost trimisi in judecata pentru instigare la tentativa de omor

Adevărul Adevărul,
Atacul armat din Vitan. Fratii Mararu au fost trimisi in judecata pentru instigare la tentativa de omor

Fratii Bogdan si Razvan Mararu au fost trimisi in judecata de procurorii bucuresteni in dosarul privind atacul armat armat din cartierul bucurestean Vitan. Cei doi sunt acuzati de instigare la tentativa de omor calificat si instigare la nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Acestia l-ar fi platit pe Vitalie Proca sa-l ucida pe Dumitru Puiu Mironescu. continuă pe Adevărul

Fratii Mararu, trimisi in judecata pentru organizarea atentatului din Vitan

Fratii Bogdan si RazvanMararu au fost trimisi, joi, in judecata, fiind acuzati ca l-au platit pe moldoveanul Vitalie Proca pentru a-l asasina pe Ioan DumitruMironescu, liderul lumii interlope din.

Puiu Mironescu s-a mutat din Vitan, imediat dupa atacul mafiot.

Dupa ce atacul din Vitan a ajuns in media, iar o serie de informatii precum numaruol masinii victimei, culoare, zona in care locuieste au fost facute publice, adevarata tinta a atacului, Puiu Mironescu s-a mutat din cartier. CITITI SI: Fratii Mararu, trimisi in judecata. Vitalie Proca urmeaza sa fie audiat de procurori romani, la Moscova Acest lucru reiese si din convorbirea, dintre Mironescu si un anume Mircea. : Acu o trebuit sa ma mut ca . o facut astia nu stiu ce legaturi la .

Fratii Mararu, trimisi in judecata. Vitalie Proca urmeaza sa fie audiat de procurori ...

Procurorii Tribunalului de pe langa Tribunalul Bucuresti TB) i-au trimis, joi, in judecata pe fratii Bogdan-Aton si Razvan-Nicolae Mararu, pentru instigarea la tentativa de omor calificat si instigarea la nerespectarea armelor si munitiilor. Cei doi se afla in stare de arest preventiv, in Arestul Politiei Capitalei, dupa ce au angajat o persoana sa omoare un rival de-la lor. Potrivit rechizitoriului procurorilor, in perioada septembrie-noiembrie 2012, fratii Bogdan-Aton si Razvan-Nicolae .

Mai multe locuinte din municipiul Sibiu au fost inundate in urma unei ploi torentiale

In urma unei ploi torentiale, mai multe locuinte din municipiul Sibiu au fost inundate, in noaptea de marti spre miercuri, relateaza Mediafax. Pentru scoaterea apei din gospodarii Inspectoratul pentru.

Prima rectificare bugetara din acest an a fost avizata de Guvern: Ce ministere primesc mai multi bani si unde se opereaza taieri

Prima rectificare bugetara din acest an a fost avizata de Guvern. Ministerele Educatiei, Muncii, Transporturilor si Agriculturii se afla pe lista institutiilor ale caror bugete totale de cheltuieli vor fi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )