Libnet.ro
UNICEF

15:30

Fratii Mararu, trimisi in judecata. Vitalie Proca urmeaza sa fie audiat de procurori ...

România Liberă România Liberă,
Fratii Mararu, trimisi in judecata. Vitalie Proca urmeaza sa fie audiat de procurori ...

Procurorii Tribunalului de pe langa Tribunalul Bucuresti TB) i-au trimis, joi, in judecata pe fratii Bogdan-Aton si Razvan-Nicolae Mararu, pentru instigarea la tentativa de omor calificat si instigarea la nerespectarea armelor si munitiilor. Cei doi se afla in stare de arest preventiv, in Arestul Politiei Capitalei, dupa ce au angajat o persoana sa omoare un rival de-la lor. Potrivit rechizitoriului procurorilor, in perioada septembrie-noiembrie 2012, fratii Bogdan-Aton si Razvan-Nicolae . continuă pe România Liberă

Puiu Mironescu s-a mutat din Vitan, imediat dupa atacul mafiot.

Dupa ce atacul din Vitan a ajuns in media, iar o serie de informatii precum numaruol masinii victimei, culoare, zona in care locuieste au fost facute publice, adevarata tinta a atacului, Puiu Mironescu s-a mutat din cartier. CITITI SI: Fratii Mararu, trimisi in judecata. Vitalie Proca urmeaza sa fie audiat de procurori romani, la Moscova Acest lucru reiese si din convorbirea, dintre Mironescu si un anume Mircea. : Acu o trebuit sa ma mut ca . o facut astia nu stiu ce legaturi la .

Fratii Mararu, trimisi in judecata pentru organizarea atentatului din Vitan

Fratii Bogdan si RazvanMararu au fost trimisi, joi, in judecata, fiind acuzati ca l-au platit pe moldoveanul Vitalie Proca pentru a-l asasina pe Ioan DumitruMironescu, liderul lumii interlope din.

Atacul armat din Vitan. Fratii Mararu au fost trimisi in judecata pentru instigare la tentativa de omor

Fratii Bogdan si Razvan Mararu au fost trimisi in judecata de procurorii bucuresteni in dosarul privind atacul armat armat din cartierul bucurestean Vitan. Cei doi sunt acuzati de instigare la tentativa de omor calificat si instigare la nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Acestia l-ar fi platit pe Vitalie Proca sa-l ucida pe Dumitru Puiu Mironescu.

Cand il vom vedea pe Vitalie Proca in Romania? Cum a intermediat Ion Druta afacerea ...

Vitalie Proca, presupusul asasin platit de fratii Mararu, se afla in continuare in Rusia. Astfel ca va fi trimis in judecata pentru tentativa de omor asupa lui Puiu Mironescu, dupa ce va fi extradat de la Moscova. Desi Parchetul de acolo a fost de acord cu extradarea acestuia, la solicitarea procurorilor romani, Porca mai are doua cai de atac. Una urmeaza sa se judece. Insa avand vedere vacanta magistratilor din aceasta tara, nu se stie cu siguarnta cand va fi adus in Romania. Din ultimele .

O echipa de procurori romani il va audia pe Vitalie Proca in Rusia. ...

Procurorii Tribunalului de pe langa Tribunalul Bucuresti TB) i-au trimis, joi, in judecata pe fratii Bogdan-Aton si Razvan-Nicolae Mararu, pentru instigarea la tentativa de omor calificat si instigarea la nerespectarea armelor si munitiilor. Cei doi se afla in stare de arest preventiv. Potrivit rechizitoriului procurorilor, in perioada septembrie-noiembrie 2012, fratii Bogdan-Aton si Razvan-Nicolae Mararu l-au determinat cu intentie pe Vitalie Proca sa comita atacul armat asupra unui barbat .

Masina pe care a folosit-o Vitalie Proca la asasinatul ratat si averea fratilor Mararu, puse ...

Bijuterii, terenuri, bani, chiar si masina folosita de Vitalie Proca pentru asasinatul ratat din Vitan, au fost puse sub sechestrude catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, pentru a acoperi daunele provocate in urma comiterii de infractiuni. Astfel au fost sechestrate urmatoarele bunuri: - 92 monede din metal de culoare galbena de diferite marimi aflate intr-un clasor cu coperti de culoare rosie inscriptionat MUNZEN; - bijuterii din metal de culoare galbena si alba aflate .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2347 seconds )