Libnet.ro
UNICEF

18:00

Scandal din cauza datoriilor la asociatia de proprietari: femeie trimisa in judecata pentru tentativa de omor

Adevărul Adevărul,
Scandal din cauza datoriilor la asociatia de proprietari: femeie trimisa in judecata pentru tentativa de omor

Este vorba despre scandalul petrecut in luna mai a acestui an in cartierul Dallas din municipiul Tulcea. Florin Ingrid Olteanu 36 de ani) a fost trimisa in judecata pentru tentativa de omor calificat. continuă pe Adevărul

CFR anunta iNTARZIERI la trenuri de aproape o ora, din cauza caniculei.

Viteza trenurilor pe mai multe sectii de circulatie a fost redusa din cauza temperaturilor ridicate, ceea ce duce la intarzieri, in medie, de 15 - 20 de minute si de pana la 50 - 60 de minute la trenurile de lung parcurs, informeaza CFR, conform Mediafax. Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA a anuntat luni ca, din cauza temperaturilor ridicate, au fost introduse limitari de viteza in circulatia trenurilor pe mai multe sectii de circulatie de pe raza celor opt regionale de cale ferata: .

SUA a emis o alerta globala de calatorie din cauza unei amenintari venind din partea al-Qaida

Departamentul de Stat american a emis, vineri, o alerta de calatorie la nivel global din cauza unei amenintari venind din partea al-Qaida, scrie BBC News. intr-un comunicat, Departamentul de Stat vorbeste despre.

Accident in lant in centrul statiunii Mamaia: Cinci masini au fost avariate din cauza unui sofer vitezoman

Dezastru in statiunea Mamaia. Cinci masini au fost distruse dupa ce un sofer al unui bolid de lux a provocat un accident in lant. Accidentul s-a produs in centrul statiunii Mamaia. Din cauza vitezei, soferul a .

Alesii locali nu isi refuza nimic. Le Monde: Ar trebui sa-si abandoneze posturile din cauza conflictelor de interese

Aproape jumatate din cei 2. 665 de primari din Romania alesi in iunie 2012 ar trebui sa-si abandoneze posturile din cauza conflictelor de interese. Primarii si consilierii locali aratati cu degetul de Agentia Na.

Shanghai: Cel putin 10 persoane au murit din cauza celui mare mare val de caldura din ultimii 140 ani

Cel putin 10 persoane au decedat din cauza caldurii in orasul Shanghai, acesta fiind afectat de temperaturi caniculare record, cele mai mari din ultimii 140 de ani, au anuntat autoritatile medicale, citate de.

Cel putin zece morti din cauza valului de caldura care afecteaza orasul Shanghai

Metropola chineza Shanghai este afectata de temperaturi caniculare record, cele mai mari din ultimii 140 de ani, cel putin zece persoane murind din cauza caldurii, anunta autoritatile medicale, citate de.

Deutsche Bank si-a injumatatit castigurile din cauza cheltuielilor

Profitul net al Deutsche Bank AG - cea mai mare banca germana - a scazut cu 49% in trimestrul al doilea din 2013, din cauza cheltuielilor generate de unele litigii.

Posibil incendiu la salina Praid, in Harghita: Aproximativ 800 de persoane, evacuate din cauza fumului gros

Turistii aflati in salina Praid si mai multi angajati au fost evacuati, marti, din cauza unui posibil incendiu care a fost semnalat in interior. Purtatorul de cuvant al salinei, Alina Ciubotariu, a.

Harghita: Salina Praid evacuata din cauza unui posibil incendiu

Turistii aflati in salina Praid si muncitorii care lucrau in subteran au fost evacuati, marti, din cauza unui posibil incendiu care a fost semnalat in interior, anunta Agerpres.

Dealerii Mercedes avertizeaza ca ar putea trimite 1.600 de angajati in somaj din cauza interdictiilor impuse de statul francez

Aproximativ 1. 600 de angajati de la reprezentantele Mercedes-Benz din Franta ar putea fi trimisi in somaj sau chiar concediati din cauza ca vanzarile masinilor germane ar putea scadea chiar si cu 50-60% ca urmare a deciziei statului francez care blocheaza inmatricularea a patru modele Mercedes, relateaza Le Figaro. Totul e parte a disputei dintre Germania si Franta legata de agentul frigorific din instalatia de climatizare a unor modele ale marcii germane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )