Libnet.ro
UNICEF

16:30

Lichidator judiciar, trimis in judecata pentru luare de mita.

România Liberă România Liberă,
Lichidator judiciar, trimis in judecata pentru luare de mita.

Lichidatorul judiciar Sorin Predescu este acuzat ca ar fi luat mita 10 mii de euro, prin intermediul unui avocat. El afost asreatat, la 19 iulie, pentru 29 de zile. Potrivit rechizitoriului procurorilor, la data de 9 iulie 2013, inculpatul Sorin Gheorghe Predescu, lichidator judiciar, asociat coordonator al GLOBAL INSOLVENCY SPRL, a pretins de la o persoana denuntatoare, prin intermediul inculpatei Purcarea Cristina Larisa, suma de 10. 000 de euro cu titlu de mita, in scopul de a autoriza . continuă pe România Liberă

Consiliul National al Rectorilor l-a suspendat din functia de vicepresedinte pe rectorul Universitatii Ovidius din Constanta, retinut pentru luare de mita

Consiliul National al Rectorilor din Romania l-a suspendat din functia de vicepresedinte pe rectorul Universitatii Ovidius din Constanta, Danut Tiberius Epure. Decizia a fost luata in unanimitate de catre Biroul Permanent al CNR, pana la elucidarea situatiei in care acesta se afla, noteaza Agerpres. Rectorul Danut Tiberius Epure a fost retinut ieri de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru luare de mita.

Rectorul Universitatii Ovidius din Constanta, RETINUT pentru luare de mita.

Rectorul Universitatii Ovidius din Constanta, Tiberius-Danut Epure, a fost retinut, marti, de catre procurorii DNA pentru comiterea a trei infractiuni de luare de mita, fiind acuzat ca a primit bani pentru a facilita admiterea mai multor studenti la Facultatea de Farmacie din cadrul institutiei, transmite Mediafax. Potrivit rezolutiei de incepere a urmaririi penale intocmita de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, rectorul Universitatii Ovidius a primit, in cursul lunii .

Biroul rectorului Universitatii Ovidius, sigilat de DNA. Tiberius Epure, audiat pentru luare de mita

Biroul rectorului Universitatii Ovidius din Constanta, Tiberius Epure, a fost sigilat de procurorii anticoruptie, marti, sustin surse judiciare, care precizeaza ca profesorul ar urma sa fie adus la DNA, pentru.

Primar din Vaslui, trimis in judecata pentru conflict de interese

Primarul comunei vasluiene Pogana, Ioan Vezeteu, a fost trimis, ieri, in judecata de procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi, el fiind acuzat de conflict de interese in forma continuata.

Fratii Mararu, trimisi in judecata pentru instigare la tentativa de omor. Averea lor, pusa sub sechestru

Fratii Mararu au fost trimisi in judecata pentru instigare la tentativa de omor. Procurorii i-au trimis pe cei doi in judecata in stare de arest preventiv pentru atentatul din cartierul Vitan. Averea fratilor.

Rectorul Universitatii Ovidius, suspendat din functia de vicepresedinte al CNR dupa ce a fost retinut pentru luare de mita

Danut Tiberiu Epure, rectorul Universitatii Ovidius din Constanta, a fost suspendat din functia de vicepresedinte al Consiliului National al Rectorilor CNR), dupa ce, marti, a fost retinut de procurorii DNA.

Rectorul din Constanta retinut pentru luare de mita, suspendat din functia de vicepresedinte al CNR

Rectorul Universitatii Ovidius din Constabta, Danut Tiberiu Epure, a fost suspendat din functia de vicepresedinte al Consiliului National al Rectorilor, pana la elucidarea situatiei, dupa ce a fost.

Fratii Mararu, trimisi in judecata pentru organizarea atentatului din Vitan

Fratii Bogdan si RazvanMararu au fost trimisi, joi, in judecata, fiind acuzati ca l-au platit pe moldoveanul Vitalie Proca pentru a-l asasina pe Ioan DumitruMironescu, liderul lumii interlope din.

PricewaterhouseCoopers, data in judecata pentru falimentul unui asigurator irlandez

Administratorii speciali ai Quinn Insurance - societate de asigurare majora aflata in centrul crizei financiare din Irlanda - au dat in judecata PricewaterhouseCoopers PwC) pentru despagubiri de un miliard de euro, acuzand compania de consultanta de neglijenta in audit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2723 seconds )