Libnet.ro
UNICEF

10:30

NEPI, profit de 21,7 mil.euro. Cum au crescut veniturile din chirii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
NEPI, profit de 21,7 mil.euro. Cum au crescut veniturile din chirii

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments NEPI) a inregistrat in primul semestru un profit atribuibil actionarilor de 21,7 milioane euro, cu 51% peste castigul din perioada similara a anului trecut, de 14,3 milioane euro. continuă pe Wall-Street Ro

NEPI a inregistrat un profit, in crestere, de 21,7 milioane euro

Fondul sud-african New Europe Property Investments NEPI) a inregistrat, in primul semestru, un profit atribuibil actionarilor de 21,7 milioane euro, cu 51% peste castigul din perioada similara a anului trecut, de 14,3 milioane euro, informeaza un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Cat de sigure sunt pensiile private? Un magnat bulgar a sustras 50 mil. euro din cel mai mare fond

Magnatul bulgar Ivo Prokopiev a sustras pana la 100 de milioane de leva 50 milioane euro) din cel mai mare fond privat de pensii din Bulgaria, Doverie, potrivit Comisiei de Supraveghere Financiara din aceasta tara, transmite Novinite, preluat de.

Cei mai mari 10 producatori de echipamente telecom Huawei si-a adancit pierderile la 17,7 mil. euro

Cei mai mari 10 producatori de echipamente de telecomunicatii de pe piata locala au avut anul trecut afaceri de 525 de milioane de euro, de trei ori mai putin fata de 2011, conform datelor de la Ministerul Comunicatiilor.

OMV Petrom a finalizat o investitie de 40 mil. euro la Petrobrazi

OMV Petrom SNP) a pus in functiune, in iulie, o noua instalatie de desulfurare a gazelor la rafinaria Petrobrazi, dupa o investitie de circa 40 milioane euro inceputa in 2010.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )