Libnet.ro
UNICEF

23:30

NEPI, profit cu peste 72% mai mare decat in 2013

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NEPI, profit cu peste 72% mai mare decat in 2013

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments NEPI) a inregistrat, anul trecut, un profit atribuibil actionarilor de 99,195 milioane euro, cu 72,62% mai mare decat cel consemnat in 2013 57,464 milioane euro), potrivit unui raport trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

BVB, profit net preliminar cu 25% mai mare decat in 2013

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, anul trecut, un profit net preliminar de 11,9 milioane lei sau 1,55 lei pe actiune, cu 25% mai mult decat in 2013 si cu 20% peste cifra bugetata pentru intregul an, potrivit raportului preliminar pe 2014 publicat astazi.

Republica Moldova: Prejudiciul intr-un dosar de coruptie, mai mare decat bugetul tarii pentru un an intreg

Ofiterii si procurorii anticoruptie au inceput vineri, 6 februarie, descinderile in cel mai rasunator dosar ce vizeaza scurgerea banilor spre Rusia din bancile moldovenesti, transmite Deutsche Welle. Este.

SIF Transilvania, profit net de peste 3,45 ori mai mic decat in 2013

SIF Transilvania SIF3) a inregistrat, anul trecut, un profit net de aproape 54,87 milioane lei, de peste 3,45 ori mai mic decat cel raportat la 31 decembrie 2013, in suma de 189,6 milioane lei, potrivit rezultatelor financiare preliminare trimise astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Vreme mai rece decat normalul perioadei si precipitatii

Regimul termic va fi unul mai rece decat cel obisnuit pentru perioada urmatoare, cu temperaturi maxime ce nu vor depasi 8 grade Celsius si minime in general negative la nivelul intregii tari, se arata in prognoza meteo valabila pentru perioada 9 - 22 februarie 2015, publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie.

VIDEO: Stelele au aparut in Univers cu 140 de milioane mai tarziu decat se credea

Cercetatorii care lucreaza cu datele obtinute de telescopul spatial european Planck, care a realizat cea mai exacta harta a celei mai vechi lumini din cosmos, au descoperit ca primele stele din Univers au aparut cu 140 de milioane de ani mai tarziu decat se credea, potrivit Mediafax.

Project Phire, urmatoarea protectie de la Corning e mai rezistenta decat cristalul safir

Incercand probabil sa dezminta ideea ca cristalul safir este mult mai andurant decat Gorilla Glass, cei de la Corning au detaliat un nou produs, Project Phire. Majoritatea smartphone-urilor aflate in acest moment pe piata sunt protejate cu un strat foarte subtire de Gorilla Glass. Indiferent daca este vorba de prima, a doua sau a treia [].

Project Phire, urmatoarea protectie de la Corning, e mai rezistenta decat cristalul safir

Incercand probabil sa dezminta ideea ca cristalul safir este mult mai andurant decat Gorilla Glass, cei de la Corning au detaliat un nou produs, Project Phire. Majoritatea smartphone-urilor aflate in acest moment pe piata sunt protejate cu un strat foarte subtire de Gorilla Glass. Indiferent daca este vorba de prima, a doua sau a treia [].

Obligatiunile spaniole au o evolutie mai slaba decat cele italiene

Obligatiunile de stat spaniole au avut, saptamana trecuta, o evolutie mai slaba decat cele italiene, din cauza temerilor legate de o eventuala venire la putere, in Spania, dupa alegerile legislative de anul acesta, a unui partid antiausteritate, asa cum s-a intamplat in Grecia.

Palatul Parlamentului - cea mai mare, grea si costisitoare cladire administrativa din lume - se numara printre cele sapte minuni arhitecturale necunoscute

Palatul Parlamentului, cea mai mare, grea si costisitoare cladire administrativa din lume, se numara printre cele sapte minuni arhitecturale necunoscute, intr-un top realizat de bbc. com. Cladirea este atat.

Bistrita are cel mai mare buget de pana acum, pe ce merg banii?

Joi, Consiliul Local va vota bugetul municipiului Bistrita, care, potrivit edilului este cel mai mare de pana acum, ajungand la aproape 50 de milioane de euro. Printre investitiile pe care le pregateste primaria se numara amenajarea unor strazi, modernizarea strandului municipal, construirea podului Berariei, amenajarea locuintelor sociale in Viisoara si construirea a doua parcari etajate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )