Libnet.ro
UNICEF

01:05

New York Knicks, cea mai valoroasa franciza din NBA pentru al doilea an consecutiv

Antena3 Antena3,
New York Knicks, cea mai valoroasa franciza din NBA pentru al doilea an consecutiv

Pentru al doilea an la rand, New York Knicks este cea mai valoroasa franciza din NBA, a anuntat revista Forbes. Valorea celor de la New York Knicks a fost evaluata la 1,4 miliarde de dolari, cu 27% mai mult decat. continuă pe Antena3

Aceasta este cea mai frumoasa plaja din lume. Nisipul este ca cerul instelat, noaptea

Minunile naturii iti taie respiratia, chiar si intr-o lume afectata de poluarea excesiva. Potrivit site-ului Gizmodo, cea mai frumoasa plaja din lume se afla in Insulele Maldive, acolo unde, in fiecare.

Apartamentul situat la cea mai mare inaltime din Romania a fost vandut cu 372.000 de euro

Apartamentul situat la cea mai mare inaltime din Romania, amplasat in ansamblul rezidential Asmita Gardens din Bucuresti, a fost vandut pentru 372. 000 euro, se arata intr-un comunicat al Euro Insol, administratorul judiciar al companiei.

China a repetat in 2013 cea mai slaba performanta economica incepand din 1999 - PIB-ul a crescut cu 7,7%

China a inregistrat o crestere economica de 7,7% in 2013, stabila in raport cu 2012, an in care marcase cea mai slaba performanta din ultimii 13 ani, a anuntat guvernul lui, lansand totodata un semnal de alarma fata de dezechilibrele persistente si indatorarea publica, scrie AFP.

Peste 3.000 de curse aeriene anulate la New York, din cauza viscolului.

Autoritatile au decretat situatie de urgenta in cinci regiuni ale statului New York dupa ce un viscol puternic s-a abatut asupra coastei de nord-est a Statelor Unite ale Americii, relateaza Agerpres. In zona afectata de furtuna de zapada Janus se afla aproximativ 56 milioane de persoane, relateaza miercuri portalul Weather, citat de Ria Novosti. Citeste si: SUA, sub biciul rece al vortexului polar Mai mult de 3. 000 de zboruri au fost anulate marti in SUA din cauza deteriorarii .

Problema de sanatate pentru care Valentina Pelinel cauta rezolvare la New York

Valentina Pelinel se confrunta cu o problema de sanatate ingrijoratoare pentru rezolvarea careia a plecat chiar la New York. Acolo consulta cativa medici priceputi pentru a se vindeca. Fostul model international a cazut la schi si si-a rupt ligamentul incrucisat anterior.

Un nou val de frig INGHEATA coasta de est a Americii. in New York s-a decretat stare de urgenta

Guvernatorul statului american New York, Andrew Cuomo, a decretat stare de urgenta in cinci regiuni dupa ce un viscol puternic s-a abatut asupra coastei de nord-est a Statelor Unite ale Americii. in zona afectata.

New York: Peste 3.000 de curse aeriene anulate, in urma unui viscol puternic

Autoritatile au decretat situatie de urgenta in cinci regiuni ale statului New York dupa ce un viscol puternic s-a abatut asupra coastei de nord-est a Statelor Unite ale Americii, potrivit presei internationale.

SONDAJ Cea mai buna prestatie a cantaretei Ellie White de la Te cunosc de undeva - Romica Puceanu

Dupa nenumarate prestatii pe scena Te cunosc de undeva, Ellie White a aflat care a fost cea mai buna transformare a sa. Un sondaj la care au participat mai bine de 3. 000 de oameni a stabilit ca metamorfoza in personajul Romic Puceanu a fost cea mai de succes.

Cea mai buna experienta de gaming: Consola vs PC

Discutia este vasta, foarte vasta, si sunt sigur ca utilizatorii se impart in mai multe tabere, in functie de ce consola, producator de hardware de PC prefera etc. Care ofera cea mai buna experienta de gaming consola sau PC-ul? este o intrebare pe care am auzit-o de mai multe ori, formulata in diverse moduri, si pentru care voi incerca pe parcursul acestui articol sa va indrum sa gasiti un raspuns. Evident, nu exista un singur raspuns, raspunsul cel bun.

Goldart: 2013 a fost un an greu. Cea mai scumpa opera, vanduta cu 300.000 euro

Luminita Ghildus, general manager al Goldart-Ghildush, a declarat, marti, ca 2013 a fost un an greu, dar cu cateva varfuri. La licitatiile casei a fost consemnata si cea mai importanta adjudecare a anului trecut - o lucrare semnata de.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )