Libnet.ro
UNICEF

20:30

New York Times: Cazul furtului de tablouri din Olanda a bagat frica in galeriile de arta din intreaga lume

B1 B1,
New York Times: Cazul furtului de tablouri din Olanda a bagat frica in galeriile de arta din intreaga lume

Cazul romanilor care au furat tablourile din Muzeul olandez Kunsthal, in valoare de 18 milioane de euro, a bagat spaima in randul institutiilor de arta, titreaza cotidianul american New York. continuă pe B1

Stenograme in cazul tablourilor furate din Olanda. Suspectii voiau sa vanda picturile lui Gigi Becali: Cu acaretele astea, mi-e ca ne impotmolim rau

Furtul de tablouri din Olanda a fost pregatit cu atentie de inculpatii din dosar, in frunte cu liderul gruparii, Radu Dogaru. Hotii le-au furat in 2 minute si 48 de secunde din incinta muzeului Kunsthal din.

Furtul de tablouri din Olanda: Hotii au ajuns cu totul intamplator la Muzeul Kunsthal din Rotterdam

Hotii romani care au sustras sapte tablouri de mare valoare din Olanda au ajuns cu totul intamplator la Muzeul Kunsthal din Rotterdam, iar operele de arta au fost transportate in Romania ascunse in perne.

Furtul de tablouri din Olanda: Hotii au ajuns cu totul intamplator la Muzeul Kunsthal din Rotterdam/ Tablourile au fost arse

Hotii romani care au sustras sapte tablouri de mare valoare din Olanda au ajuns cu totul intamplator la Muzeul Kunsthal din Rotterdam, iar operele de arta au fost transportate in Romania ascunse in perne.

Directorul MNIR, despre tablourile furate din Olanda: Cenusa contine urme de vopsea, panza ...

Directorul Muzeului National de Istorie a Romaniei, Ernest Oberlander-Tarnoveanu, a declarat miercuri, intr-un interviu exclusiv pentru Associated Press, ca cenusa gasita in soba mamei unuia dintre inculpatii in cazul furtului a sapte tablouri de mai multe milioane de dolari dintr-un muzeu olandez, contine urme de vopsea, panza si cuie, informeaza Agerpres. Descoperirea reprezinta dovada ca femeia, Olga Dogaru, s-ar putea sa fi spus adevarul atunci cand a sustinut ca a ars tablourile, care au .

Unul din hotii de tablouri din Olanda ar putea fi eliberat

Unul dintre inculpatii arestati in dosarul tablourilor, Alexandru Bitu, ar putea fi eliberat. Judecatorii sectorului 3 au decis marti seara ca el nu a participat la jaful secolului care a durat mai putin de trei.

New York: Proprietarul World Trade Center vrea compensatii suplimentare in urma atacurilor de la 11 septembrie

Un judecator urmeaza sa decida, saptamana aceasta, daca proprietarul turnurilor World Trade Center din New York poate sa ceara o compensatie unor companii aeriene ale caror avioane au lovit cele doua cladiri pe 11 septembrie 2001, informeaza HotNews. ro.

Proprietarul turnurilor World Trade Center din New York vrea compensatii suplimentare in urma atacurilor de la 11 septembrie

Un judecator urmeaza sa decida saptamana aceasta daca proprietarul turnurilor World Trade Center din New York, Larry Silverstein, poate sa ceara o compensatie unor companii aeriene ale caror avioane au lovit cele doua structuri pe 11 septembrie 2001, a anuntat marti o sursa judiciara, potrivit Mediafax.

New York: Proprietarul World Trade Center vrea compensatii suplimentare in urma atacurilor din 11 septembrie

Proprietarul World Trade Center din New York vrea sa ceara compensatii suplimentare companiilor aeriene ale caror avioane au lovit turnurile pe 11 septembrie 2001. Potrivit unei surse judiciare, un judecator va.

Tito Vilanova: Guardiola m-a surprins, credeam ca imi este prieten. Nu m-a vizitat cat am fost in recuperare la New York

Tito Vilanova a sustinut, marti, o conferinta de presa, iar pe langa subiecte legate de viitorul Barcelonei, antrenorul a vorbit si despre relatia cu Josep Guardiola. Pep m-a surprins, credeam ca imi este prieten. Nu m-a vizitat cat am stat doua luni la New York, aveam nevoie de sustinerea lui, a precizat Vilanova.

Hotii tablourilor din Olanda voiau sa-i vanda operele de arta lui Becali. Daca reusim, ai 5%

Hotii care au furat tablourile de milioane de euro din Olanda planuiau sa-i vanda operele de arta lui Gigi Becali. Odata ajunsi in Romania, ei aveau de gand sa le vanda unui om de afaceri din Tulcea,.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )