Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nici o problema in paradis.Ponta, despre protocolul USL: Toate lucrurile sunt bune.

România Liberă România Liberă,
Nici o problema in paradis.Ponta, despre protocolul USL: Toate lucrurile sunt bune.

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, intrebat despre protocolul USL, ca toate lucrurile sunt bune, dar ca vor fi aduse imbunatatiri necesare pentru ca activitatea de guvernare sa fie mai eficienta,titreaza Mediafax. Victor Ponta a fost intrebat de jurnalisti, la plecarea de la Congresul UDMR, daca pe drumul spre Miercurea Ciuc a discutat cu liderul PNL despre protocolul USL. Am discutat, domnule Crin Antonescu?, a spus Ponta, uitandu-se spre presedintele PNL, . continuă pe România Liberă

Victor Ponta, despre protocolul USL: Toate lucrurile sunt bune

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, intrebat despre protocolul USL, ca toate lucrurile sunt bune, dar ca vor fi aduse imbunatatiri necesare pentru ca activitatea de guvernare.

Se anunta negocieri dure la protocolul USL. PSD vrea 70% din functiile din Guvern

Se anunta negocieri dure pe protocolul USL. Surse din cadrul Aliantei sustin ca PSD doreste o noua pondere de impartire a functiilor din Guvern, de 70 la 30%, ceea ce inseamna ca PNL va ramane fara.

Victor Ponta, despre reducerea mandatului presedintelui la patru ani: Eu nu am nimic impotriva, nu candidez

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu are nimic impotriva propunerii senatorului PNL Tudor Chiuariu de reducere a mandatului presedintelui Romaniei la patru ani, in conditiile in care el nu candideaza la aceasta functie, dar a subliniat ca PSD nu este de acord ca alegerile parlamentare si prezidentiale sa aiba loc in aceeasi perioada.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )