Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, despre protocolul USL: Toate lucrurile sunt bune

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, despre protocolul USL: Toate lucrurile sunt bune

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, intrebat despre protocolul USL, ca toate lucrurile sunt bune, dar ca vor fi aduse imbunatatiri necesare pentru ca activitatea de guvernare. continuă pe Antena3

Nici o problema in paradis.Ponta, despre protocolul USL: Toate lucrurile sunt bune.

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, intrebat despre protocolul USL, ca toate lucrurile sunt bune, dar ca vor fi aduse imbunatatiri necesare pentru ca activitatea de guvernare sa fie mai eficienta,titreaza Mediafax. Victor Ponta a fost intrebat de jurnalisti, la plecarea de la Congresul UDMR, daca pe drumul spre Miercurea Ciuc a discutat cu liderul PNL despre protocolul USL. Am discutat, domnule Crin Antonescu?, a spus Ponta, uitandu-se spre presedintele PNL, .

Victor Ponta, despre reducerea mandatului presedintelui la patru ani: Eu nu am nimic impotriva, nu candidez

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu are nimic impotriva propunerii senatorului PNL Tudor Chiuariu de reducere a mandatului presedintelui Romaniei la patru ani, in conditiile in care el nu candideaza la aceasta functie, dar a subliniat ca PSD nu este de acord ca alegerile parlamentare si prezidentiale sa aiba loc in aceeasi perioada.

Mircea Geoana confirma discutia cu Victor Ponta pentru o candidatura din partea Romaniei la sefia NATO

Mircea Geoana a confirmat vineri la Realitatea TV ca a discutat cu premierul Victor Ponta despre posibilitatea ca Romania sa depuna o candidatura la sefia NATO. Reamintim ca Ponta declarase in urma cu trei saptamani ca un roman ii ceruse sprijinul pentru acest post, fara a spune insa despre cine e vorba.

Premierul Victor Ponta, invitat la B1TV: SRS e un diversionist de meserie. Cred ca-l va tranzactiona si pe Antonescu

Premierul Victor Ponta a fost invitat joi seara la emisiunea TalkB1, de la B1TV, unde a discutat cu Madalina Puscalau despre recenta participare la Consiliul European si despre modificarile din protocolul USL.

Victor Ponta: Sorin Rosca Stanescu e un diversionist de meserie. Cred ca-l va tranzactiona si pe Antonescu

Premierul Victor Ponta a fost invitat joi seara la emisiunea TalkB1, de la B1TV, unde a discutat cu Madalina Puscalau despre recenta participare la Consiliul European si despre modificarile din protocolul USL.

Victor Ponta: USL trebuie sa ramana unita, vom gasi solutiile. Pana acum nu e cazul de remanieri

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca va discuta, sambata, cu presedintele PNL, Crin Antonescu, despre rezolvarea problemelor din USL, mentionand ca solutiile cele mai bune vor fi gasite si mentionand, pe de alta parte, ca pana acum nu a considerat ca este cazul de remanieri in Guvern. El a mai spus ca PSD este solidar cu PNL si ca Traian Basescu ramane principalul adversar politic.

Victor Ponta: USL trebuie sa ramana unit, daca va fi cazul de remanieri, le voi face

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca USL trebuie sa ramana o alianta unita si ca, alaturi de Crin Antonescu, va participa la Congresul UDMR, urmand sa aiba discutii privind rezolvarea crizei din USL.

Se anunta negocieri dure la protocolul USL. PSD vrea 70% din functiile din Guvern

Se anunta negocieri dure pe protocolul USL. Surse din cadrul Aliantei sustin ca PSD doreste o noua pondere de impartire a functiilor din Guvern, de 70 la 30%, ceea ce inseamna ca PNL va ramane fara.

De ce l-a spalat de pacate procuroarea Litvin pe Victor Ponta sau despre independenta Justitiei.

Primul ministru a vrut sa fie curat la prima sa intalnire legala cu liderii europeni asa ca a obtinut de la Parchetul General toate dovezile in acest sens, iar dosarul de plagiat, care a zacut sase luni in sertar, a fost solutionat brusc de favoritul lui Victor Ponta, instalt procuror sef saptamana trecuta. Efectele coabitarii asupra Justitiei ar putea conta mai mult decat linistea negociata de Victor Ponta si Traian Basescu, daca magistratii de top au datorii politice, daca incep sa .

Premierul Victor Ponta, B1TV: Sorin Rosca Stanescu e un diversionist de meserie. Cred ca-l va tranzactiona si pe Antonescu

Premierul Victor Ponta a fost invitat joi seara la emisiunea TalkB1, de la B1TV, unde a discutat cu Madalina Puscalau despre recenta participare la Consiliul European si despre relatia cu Crin Antonescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )