Libnet.ro
UNICEF

05:30

Victor Ponta: USL trebuie sa ramana unita, vom gasi solutiile. Pana acum nu e cazul de remanieri

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: USL trebuie sa ramana unita, vom gasi solutiile. Pana acum nu e cazul de remanieri

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca va discuta, sambata, cu presedintele PNL, Crin Antonescu, despre rezolvarea problemelor din USL, mentionand ca solutiile cele mai bune vor fi gasite si mentionand, pe de alta parte, ca pana acum nu a considerat ca este cazul de remanieri in Guvern. El a mai spus ca PSD este solidar cu PNL si ca Traian Basescu ramane principalul adversar politic. continuă pe Hotnews

Ponta: USL trebuie sa ramana unita, vom gasi solutiile; pana acum nu e cazul de remanieri.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca va discuta, sambata, cu presedintele PNL, Crin Antonescu, despre rezolvarea problemelor din USL, iar solutiile cele mai bune vor fi gasite si ca pana acum nu a considerat ca este cazul de remanieri in Guvern, potrivit Mediafax. Sambata, impreuna cu domnul Antonescu, mergem la Congresul UDMR, si pe drum, pana la Miercurea Ciuc si de la Miercurea Ciuc avem tot timpul sa discutam si vom gasi solutiile cele mai bune. Evident ca USL trebuie sa ramana .

Ponta: USL trebuie sa ramana unita

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca va discuta, sambata, cu presedintele PNL, Crin Antonescu, despre rezolvarea problemelor din USL, mentionand ca solutiile cele mai bune vor fi gasite si mentionand, pe de alta parte, ca pana acum nu a considerat ca este cazul de remanieri in Guvern.

Victor Ponta: USL trebuie sa ramana unit, daca va fi cazul de remanieri, le voi face

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca USL trebuie sa ramana o alianta unita si ca, alaturi de Crin Antonescu, va participa la Congresul UDMR, urmand sa aiba discutii privind rezolvarea crizei din USL.

Ponta: USL trebuie sa ramana unit

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca va discuta, sambata, cu presedintele PNL, Crin Antonescu, despre rezolvarea problemelor din USL, mentionand ca solutiile cele mai bune vor fi gasite.

Victor Ponta: Protocolul USL trebuie rediscutat, coalitia de guvernare functioneaza in continuare in Parlament si la nivelul autoritatilor locale

Protocolul USL trebuie rediscutat, a declarat luni premierul Victor Ponta, in urma disputelor generate de Sorin Rosca Stanescu, subliniind insa ca acest lucru nu inseamna in niciun caz ca nu mai functioneaza coalitia de guvernare in parlament si la nivelul autoritatilor locale.

Ponta: Protocolul USL trebuie rediscutat

Protocolul USL trebuie rediscutat in urma noilor evenimente tensionate, a declarat ieri premierul Victor Ponta.

Ponta: Protocolul USL trebuie rediscutat. Candidatura lui Antonescu ramane valabila

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca protocolul USL trebuie rediscutat in urma situatiilor noi si tensionate aparute, el aratand ca e nevoie de negocierea unor mecanisme de intarire a solidaritatii si ca, din actualul acord, candidatura lui Crin Antonescu la prezidentiale ramane valabila.

Zi decisiva pentru USL. Astazi expira ultimatumul dat de Victor Ponta catre PNL

Dupa neintelegerile din ultima perioada, liderii uniunii trebuie sa se hotarasca daca raman impreuna sau nu. Astazi expira ultimatumul dat de Victor Ponta catre PNL in privinta excluderii lui Sorin.

Klaus Iohannis, despre USL: Trebuie sa existe o disciplina in alianta.

Primarul Sibiului si, in acelasi timp, prim-vicepresedintele PNL a spus ca trebuie tratate cu atentie ultimele evenimente din cadrul USL, dar si ca protocolul aliantei functioneaza. Vestea ca Uniunea Social Liberala USL) se afla in cea mai mare criza a sa de la infiintare, asa cum a dat de inteles liderul PSD, Victor Ponta, saptamana trecuta, a starnit o serie de reactii atat din partea Opozitiei, cat mai ales de la membrii USL, care au incercat sa minimalizeze respectivele neintelegeri.

Victor Ponta: Vom rediscuta protocolul cu PNL. Trebuie sa avem mecanisme de intarire a solidaritatii

Primul ministrul Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta PSD de la Parlament, ca protocolul cu PNL va trebui modificat, urmand sa se aleaga o echipa de negociere in acest sens. Va trebui sa facem o.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )