Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ponta: Protocolul USL trebuie rediscutat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: Protocolul USL trebuie rediscutat

Protocolul USL trebuie rediscutat in urma noilor evenimente tensionate, a declarat ieri premierul Victor Ponta. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta: Protocolul USL trebuie rediscutat. Candidatura lui Antonescu ramane valabila

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca protocolul USL trebuie rediscutat in urma situatiilor noi si tensionate aparute, el aratand ca e nevoie de negocierea unor mecanisme de intarire a solidaritatii si ca, din actualul acord, candidatura lui Crin Antonescu la prezidentiale ramane valabila.

Victor Ponta: Protocolul USL trebuie rediscutat, coalitia de guvernare functioneaza in continuare in Parlament si la nivelul autoritatilor locale

Protocolul USL trebuie rediscutat, a declarat luni premierul Victor Ponta, in urma disputelor generate de Sorin Rosca Stanescu, subliniind insa ca acest lucru nu inseamna in niciun caz ca nu mai functioneaza coalitia de guvernare in parlament si la nivelul autoritatilor locale.

Ponta: Protocolul USL e suspendat. PNL sa probeze prin fapte ca e solidar cu PSD la guvernare.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a declarat luni ca protocolul USL este suspendat si ca, in perioada urmatoare, PNL trebuie sa probeze ca este solidar cu PSD la guvernare. Intrebat ce garantii cere de la PNL, Ponta a raspuns: Un angajament oficial, dar nu. noi avem si acuma scris, la articolul 1. ca nu se admit atacurile si ca se aplica sanctiuni, ori nu s-a aplicat. Deci inseamna ca acordul nu s-a aplicat. Nu stiu ce garantii, ca si scris, si vorbit. Pana acum a functionat. Cred ca e .

Ponta: Protocolul USL e suspendat. PNL sa probeze prin fapte ca e solidar cu PSD la guvernare. ...

UPDATE: Premierul Victor Ponta a precizat, luni, ca in perioada urmatoare protocolul USL va fi renegociat pentru a asigura garantiile unei solidaritati PNL-PSD. Victor Ponta a afirmat, de asemenea, ca nu e o graba in aceasta renegociere, dar ca va purta discutii cu liderul liberal Crin Antonescu, cel mai probabil la intoarcerea sa de la Bruxelles. Candidatura domnului Antonescu ramane valabila, a mai subliniat premierul. _ _ _ _ UPDATE: Premierul Victor Ponta a declarat luni ca .

Antonescu il CONTRAZICE pe Ponta: Protocolul USL este in continuare in vigoare.

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, marti, ca protocolul USL este in continuarea in vigoare si ca liberalii vor sta la dispozitia colegilor din PSD in contextul in care vor dori sa adauge articole documentului. Eu nu cred ca despre o renegociere a protocolului avem a discuta. Nu am cunostinta despre un punct al acelui protocol care sa fie pus in discutie. Daca avem a adauga, evident ca vom sta la dispozitia colegilor nostri, dar protocolul ramane in vigoare, a declarat .

Victor Ponta impune USL 2.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat ieri ca protocolul USL este suspendat si a reusit sa impuna in Biroul Permanent National al PSD o decizie privind renegocierea intelegerii cu PNL. Ruptura anuntata in cazul in care PNL nu il va exclude pe senatorul Sorin Rosca Stanescu nu s-a produs, dar renegocierea protocolului poate forta PNL sa se retraga de la guvernare. Ponta a declarat dupa sedinta biroului de conducere a PSD ca sunt lucruri acolo care nu mai sunt necesare - cele referitoare la .

Antonescu: Protocolul USL nu este nici suspendat, nici anulat, nici denuntat

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti ca protocolul USL nu este nici suspendat, nici anulat, nu a fost denuntat de vreuna dintre parti la Tribunal, motiv pentru care este inca in vigoare si USL exista.

Antonescu: Protocolul USL exista, nu a fost nici denuntat, nici anulat

Presedintele PNL Crin Antonescu, a precizat astazi ca protocolul USL exista, este in vigoare, nu a fost nici denuntat, nici anulat, relateaza HotNews. ro.

Ponta: Renegociez protocolul USL

UPDATE 14:46 Pe noi ne intereseaza o anumita atitudine, demonstrata prin fapte. Candidatura lui Antonescu la prezidentiale ramane valabila, a declarat Ponta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )