Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicolae Ciuca, ministrul Apararii: Multi oameni si-au pierdut increderea in politicieni

România Liberă România Liberă,
Nicolae Ciuca, ministrul Apararii: Multi oameni si-au pierdut increderea in politicieni

Generalul in rezerva Nicolae Ciuca, ministrul Apararii Nationale, considera ca multi romani si-au pi. continuă pe România Liberă

NICOLAE CIUCA, MINISTRUL APARARII NATIONALE: Spitalele de campanie din Timisoara si Constanta se afla in proces de inlocuire a corturilor cu containere

Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, a declarat ca dupa inlocuirea corturilor cu containere la Spitalul Militar ROL 2 instalat in incinta Institutului Ana Aslan, spitalele de campanie din Timisoara si Constanta se afla in acest moment in proces de inlocuire a corturilor cu containere.

Ce este vitamina D, de fapt. Multi oameni nu stiu de ce e importanta in organism

Multi oameni aud de Vitamina D, mai ales in contextul epidemiei de coronavrius, insa nu stiu care este importanta ei in organismul uman. Rolul Vitaminei D nu poate fi contestat, iar acest element regleaza absobtia de calciu si fosfor in organism, are grija ca sistemul imunitar sa functioneze cat mai bine si lupta impotriva mai .

Profetia tulburatoare pentru omenire. Vor muri si mai multi oameni decat de Covid. Ce urmeaza acum

Expertii internationali au precizat ca pandemiile vor deveni tot mai frecvente, se vor raspandi mai rapid si vor produce mai multe pagube economice, ucigand mai multe persoane decat maladia de coronavirus, daca nu se va actiona pentru a stopa degradarea naturii, un fenomen ce duce la propagarea unor noi boli in randul oamenilor, conform DPA.

DNA a pus sechestru pe bunurile lui Nicolae Banicioiu, ministrul acuzat de luare de mita si trafic de influenta

Nicolae Banicioiu a cerut colegilor din Parlament sa i se ridice imunitatea. Asta s-a si intamplat, iar momentele cu adevarat dificile abia de-acum incep pentru ministrul PSD in Guvernul Ponta. Nicolae.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )