Libnet.ro
UNICEF

13:00

Nicolae Popa, condamnat DEFINITIV la 10 ani si 4 luni de inchisoare pentru prabusirea FNI

România Liberă România Liberă,
Nicolae Popa, condamnat DEFINITIV la 10 ani si 4 luni de inchisoare pentru prabusirea FNI

Tribunalul Giurgiu a admis, miercuri, contestatia procurorilor fata de reducerea pedepsei lui Nicolae Popa in dosarul prabusirii FNI si a decis ca acesta sa faca 10 ani si patru luni de inchisoare. Decizia instantei este definitiva. continuă pe România Liberă

Nicolae Popa, condamnat la 10 ani si 4 luni de inchisoare pentru prabusirea FNI. Decizia este definitiva

Tribunalul Giurgiu a admis, miercuri, contestatia procurorilor fata de reducerea pedepsei lui Nicolae Popa in dosarul prabusirii FNI si a decis ca acesta sa faca 10 ani si patru luni de inchisoare. Decizia.

Nicolae Popa va executa 10 ani si 4 luni pentru prabusirea FNI. Tribunalul Giurgiu a admis contestatia procurorilor fata de reducerea pedepsei

Nicolae Popa va sta in inchisoare zece ani si patru luni in urma condamnarii primite in dosarul FNI. Asta au decis, miercuri, judecatorii Tribunalului Giurgiu care au admis contestatia procurorilor impotriva decizieiJudecatoriei Giurgiu care a aplicat legea mai favorabila. Decizia este definitiva.

Nicolae Popa va executa 10 ani si patru luni pentru prabusirea FNI. Tribunalul Giurgiu a admis contestatia procurorilor fata de reducerea pedepsei

Nicolae Popa va sta in inchisoare zece ani si patru luni in urma condamnarii primite in dosarul FNI. Asta au decis, miercuri, judecatorii Tribunalului Giurgiu care au admis contestatia procurorilor impotriva decizieiJudecatoriei Giurgiu care a aplicat legea mai favorabila. Decizia este definitiva.

Nicolae Popa - 10 ani si 4 luni pentru prabusirea FNI. Contestatia fata de reducerea pedepsei, admisa

Tribunalul Giurgiu a admis, miercuri, contestatia procurorilor fata de reducerea pedepsei lui Nicolae Popa in dosarul prabusirii FNI si a decis ca acesta sa faca 10 ani si patru luni de inchisoare, decizia fiind definitiva, informeaza Mediafax.

Fostul deputat PDL de Vaslui, Dragos Iftime, condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare cu executare

Fostul deputat Dragos Iftime a fost condamnat definitiv astazi de judecatorii Curtii de Apel Iasi la sase ani de inchisoare cu executare, fiind gasit vinovat de comiterea mai multor infractiuni:asociere in vederea savarsirii de infractiuni, aderare la grup infractional organizat, spalare de bani si evaziune fiscala.

Vaslui: Fostul deputat PDL Dragos Iftime, condamnat definitiv la sase ani de inchisoare cu executare

Fostul deputat PDLde Vaslui Dragos Iftime a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Iasi, la 6 ani de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala, constituire a unui grup infractional.

Fostul deputat PDL Dragos Iftime, condamnat definitiv la sase ani de inchisoare cu executare

Fostul deputat PDL de Vaslui Dragos Iftime a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Iasi, la 6 ani de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala, constituire a unui grup infractional organizat si spalare de bani.

Proprietarii de paduri din Parcul National Muntii Rodnei asteapta de 10 ani sa fie despagubiti. Datoriile statului ajung la 78 de milioane de lei

De mai bine de 10 ani asteapta proprietarii de paduri din Parcul National Muntii Rodnei sa fie despagubiti de catre statul roman, pentru lemnul de care nu au voie sa se atinga intrucat se afla in zona de conservare. Suma pe care o datoreaza statul roman ajunge la 78 de milioane de lei.

Producatorul de componente auto KrombergSchubert a cumparat fabrica din Arad in care produce de 10 ani

Compania germana KrombergSchubert, producator de componente auto, a decis sa achizitioneze proprietatea inchiriata in ultimii 10 ani de la Solvency Project, in vederea extinderii capacitatii de productie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )