Libnet.ro
UNICEF

06:00

Nicolae Timofti se va intalni cu Klaus Iohannis la Suceava

Antena3 Antena3,
Nicolae Timofti se va intalni cu Klaus Iohannis la Suceava

Klaus Iohannis se va intalni cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, pentru a discuta probleme care tin de securitatea regionala. Cei doi sefi de stat vor purta discutii pe aceasta tema pe 7 iulie,. continuă pe Antena3

Nicolae Timofti va primi titlul de Doctor Honoris Causa. Presedintele Moldovei se intalneste cu Klaus Iohannis

Securitatea regionala va fi unul din subiectele pe care le vor discuta presedintii Romaniei si Republicii Moldova. Klaus Iohannis si Nicolae Timofti se intalnesc pe 7 iulie, la Suceava.

SURSE: Klaus Iohannis se va intalni cu omologul sau din Moldova saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, potrivit unor surse, cu omologul sau din Moldova, Nicolae Timofti, saptamana viitoare, informeaza B1 TV. Cei doi sefi de stat vor discuta despre securitatea Moldovei i.

Mihai Ghimpu se intalneste cu Nicolae Timofti: Nu vom discuta nimic concret

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, va avea astazi o intrevedere cu presedintele tarii, Nicolae Timofti. Din acest motiv, liberalul a solicitat chiar si o pauza in sedinta Parlamentului.

Presedintele Klaus Iohannis, la Ambasada SUA de Ziua Independentei americane. Ce declaratii a facut seful statului

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi la ora 19. 30 la receptia oferita de Ambasada Statelor Unite ale Americii cu ocazia celei de-a 239-a aniversari a Zilei Independentei, la sediul Ambasadei SUA in Romania, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Receptie la Ambasada SUA, de Ziua Independentei: Presedintele Klaus Iohannis participa la eveniment

Presedintele Klaus Iohannis participa joi seara la receptia data de Ambasada Statelor Unite ale Americii cu ocazia zilei de 4 iulie, eveniment programat sa inceapa la ora 19. 30, otrivit unui anunt al.

Klaus Iohannis: Nu am avut inca un contact cu presedintele Putin

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, in urma discutiilor cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, ca nu a avut inca un contact cu presedintele Rusiei, Vladimir Putin.

Presedintele Klaus Iohannis: Comandament NATO, activat in septembrie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca un comandament NATO va fi activat in septembrie. Anuntul a fost facut in cadrul vizitei la sediul unitatii de integrare a fortelor stabilita in Bucuresti, informeaza.

Klaus Iohannis: inca NU am avut un contact cu presedintele Putin

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat, joi, dupa intalnirea cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, ca nu a avut inca un contact cu presedintele Rusiei, Vladimir Putin. Eu personal, dupa cum stiti, nu am avut inca un contact cu presedintele Putin, a spus seful statului.

Presedintele Klaus Iohannis, la Ambasada SUA de Ziua Independentei americane

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi la ora 19. 30 la receptia oferita de Ambasada Statelor Unite ale Americii cu ocazia celei de-a 239-a aniversari a Zilei Independentei, la sediul Ambasadei SUA in Romania, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit la Cotroceni cu secretarul general al NATO (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu secretarul general al NATO la Cotroceni, la ora 11:30, in cadrul unei vizite oficiale. De la ora 12. 20, cei doi vor sustine o declaratie de presa comuna, iar la 12. 50 va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )