Libnet.ro
UNICEF

07:30

Nicolae Voiculet, cel mai mare naist al lumii. Ascultati aici doua melodii ale artistului

Antena3 Antena3,
Nicolae Voiculet, cel mai mare naist al lumii. Ascultati aici doua melodii ale artistului

Cel mai mare naist al lumii, Nicolae Voiculet, si-a incantat publicul, marti, cantand doua melodii, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, acolo unde a fost invitat. Voiculet a cantat cea de-a doua. continuă pe Antena3

Cel mai mare naist al lumii, ofertat sa intre in politica. Ce decizie a luat Nicolae Voiculet

Cel mai mare naist al lumii, Nicolae Voiculet, a declarat, marti, ca a fost ofertat sa intre in politica, insa a preferat sa ramana la politica lui, muzica. Am si in momentul acesta foarte multe oferte.

Romania va deveni cel mai mare exportator de seminte de floarea soarelui in sezonul 2013-14 - Oil World

Romania va deveni cel mai mare exportator de seminte de floarea soarelui in sezonul 2013-14, pe fondul unei productii mai mari si a lipsei de tarife sau cote privind livrarile, afirma Oil World, preluata de Business Week.

In Europa ca in Las Vegas: cel mai mare proprietar de cazinouri va invada orasele europene

Miliardarul american Sheldon Adelson, care controleaza Las Vegas Sands, cel mai mare operator de cazinouri din lume, vrea sa se extinda prin constructia de complexuri turistice in mari orase europene, dupa ce a renuntat la planul de a investi 30.

Cel mai mare operator telecom din lume va distribui iPhone din ianuarie, dupa 6 ani de negocieri

Apple a ajuns la un acord cu China Mobile dupa sase ani de negocieri, cel mai mare operator telecom din lume dupa numarul de clienti urmand sa distribuie, din luna ianuarie, modelele iPhone in reteaua proprie de magazine.

Cel mai mare operator telecom din lume va distribui iPhone

Apple a ajuns la un acord cu China Mobile dupa sase ani de negocieri, cel mai mare operator telecom din lume dupa numarul de clienti urmand sa distribuie, din luna ianuarie, modelele iPhone in reteaua proprie de magazine, transmite Bloomberg, scrie.

Blackerry a incheiat un contract pe cinci ani de zile cu Foxconn, cel mai mare producator de electronice din lume

BlackBerry a anuntat vineri semnarea unui parteneriat pe cinci ani cu grupul Foxconn, cel mai mare producator de electronice din lume, scrie BBC News. Astfel, cele doua companii vor lucra impreuna pentru a dezvolta.

INCOME. Cum arata cel mai mare brad de ciocolata din Romania

Ciocolata nu este niciodata prea multa, ar spune unii. Dar cand ia forma celui mai mare brad dulce din Romania? Ei bine, impresionanta constructie cu aroma de sarbatoare exista. Un producator de.

Dimineata canta cu cei mai mari muzicieni, dupa-amiaza vindea la taraba in piata. Povestea de viata a celui mai mare naist al lumii

Dimineata canta cu cei mai mari muzicieni, iar dupa-amiaza vindea la taraba in piata. Apoi, dupa cativa ani, a pus pe picioare prima Scoala de nai din America de Nord. Aceasta este povestea de viata a lui.

Apple cucereste China: iPhone ajunge la cel mai mare operator telecom al lumii

Apple reuseste pe final de 2013 cea mai mare mutare din istoria sa. Compania americana ajunge la o intelegere cu cel mai mare operator al Chinei si al lumii, obtinand acces la o piata de sute de milioane de potentiali clienti. Cat de mult poate creste compania lui Steve Jobs?.

CES 2014: Samsung prezinta cel mai mare televizor curbat cu rezolutie 4K

Samsung a anuntat ca va dezvalui primul si cel mai mare si mai curbat televizor Ultra HD de 105 inci din lume la CES 2014. Evenimentul se va derula la inceputul lunii ianuarie, in Las Vegas.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )