Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dimineata canta cu cei mai mari muzicieni, dupa-amiaza vindea la taraba in piata. Povestea de viata a celui mai mare naist al lumii

Antena3 Antena3,
Dimineata canta cu cei mai mari muzicieni, dupa-amiaza vindea la taraba in piata. Povestea de viata a celui mai mare naist al lumii

Dimineata canta cu cei mai mari muzicieni, iar dupa-amiaza vindea la taraba in piata. Apoi, dupa cativa ani, a pus pe picioare prima Scoala de nai din America de Nord. Aceasta este povestea de viata a lui. continuă pe Antena3

Cei mai frumosi romani. Povestea de roman a pictorului Dan Cumpata: a fugit din tara in comunism si a ajuns sa expuna langa Rafael si Leonardo da Vinci

Pictorul Dan Cumpata ar putea scrie o carte inspirandu-se doar din viata sa. A fugit din tara de un regim comunist incompatibil cu arta de calitate. A petrecut aproape un an intr-un lagar politic pentru ca mai apoi sa ajunga in America si sa o ia de la capat. Acum, dupa mai bine de un sfert de veac, a ajuns printre cei mai respectati pictori din lume, iar lucrarile sale sunt achizitionate de Muzeul Vatican.

FOTO Cei mai mici sportivi ai Brasovului, viitoarele glorii de maine au fost premiati

Primarul George Scripcaru si presedintele sectiei Sporturi individuale a Clubului Corona Brasov i-au premiat pe cei mai tineri sportivi ai clubului, dar si pe antrenorii lor.

Cei mai cunoscuti zece detinuti politici din lume care isi vor petrece sarbatorile in spatele gratiilor

La sfarsitul acestei saptamani, cel mai cunoscut detinut politic din Rusia a fost eliberat spre surprinderea comunitatii internationale. Mihail Kodorkovski a ajuns la rudele sale din Germania a doua zi dupa gratiere, sambata, dupa ce a petrecut zece ani in spatele gratiilor. insa cazul fostului magnat rus este o exceptie, avand in vedere ca nenumarati disidenti din toata lumea nu au nicio sansa sa petreaca sarbatorile in libertate.

Iulius Group: Estimam vanzari cu 30-40% mai mari pentru retaileri in decembrie fata de o luna normala

Decembrie este considerata cea mai buna luna din an pentru retaileri, din punctul de vedere al vanzarilor. In mall-urile din reteaua Iulius Group traficul creste, in medie, cu aproximativ 15% - 20% fata de noiembrie, iar oficialii companiei spun ca din.

Subiectele zilei: 21 decembrie 1989. Filmul zilei in care, la Bucuresti, incepea Revolutia; Topul primelor de Craciun in companiile de stat. Care sunt cele mai mari bonusuri de Sarbatori. Plus: Cine nu primeste niciun ban; Republica Penalilor. Fostul bar

BBC, pe urmele romilor adapostiti in fostul combinat de cupru din Baia Mare. Cea mai mare parte a populatiei de romi din Europa traieste in saracie lucie, izolata la marginea societatii, fiind un fenomen care se perpetueaza de secole. Camera ascunsa: Intr-o hala din Capitala carnea e vanduta in conditii insalubre. Atentie la carnea pe care o cumparati in aceste zile si mai ales de unde. Reporterii Digi 24 au descoperit intr-un complex comercial din Capitala zeci de.

Cum sa vezi unde e Mos Craciun: Google si Microsoft au cei mai buni ochi

Ca Mos Craciun exista sau nu tine de fiecare, de varsta si educatie, dar ca-l poti urmari tine de Google, Microsoft si armata SUA. Cele trei entitati ofera uneltele necesare pentru a-i verifica fiecare pas, oras si cadou celui mai darnic om, fie el doar o poveste.

Bucharest Christmas Market, scena pentru cei mai cunoscuti artisti ai momentului

Cel mai mare targ din Capitala dedicat Craciunului, Bucharest Christmas Market, va gazdui pe 26 decembrie un concert de amploare. Evenimentul va incepe de la ora 20. 00, iar pe scena vor urca peste 270 de artisti.

Tudor Chirila, Iv cel Naiv si Radu Beligan, cei mai vanduti autori in 2013

Volumele Intre acte, de Radu Beligan, Exercitii de echilibru, de Tudor Chirila, si Uibesc, cartea de poezii a poetului anonim Iv cel Naiv, se numara printre cele mai vandute titluri in anul 2013, au declarat.

FOTO Cei mai frumosi romani. Simona Czudar, mama din Timisoara care lupta pentru a schimba sistemul de adoptii

Simona Czudar a facut Facultatea de Biologie si a activat in domeniul privat, la companii multinationale din Timisoara. Munca cea mai importanta, insa, a facut-o incercand sa imbunatateasca sitemul de adoptii din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )