Libnet.ro
UNICEF

20:00

Nicolai: PNL il sustine pe Guy Verhofstadt pentru presedintia CE.

România Liberă România Liberă,
Nicolai: PNL il sustine pe Guy Verhofstadt pentru presedintia CE.

Europarlamentarul liberal Norica Nicolai a declarat, miercuri, ca eurodeputatii PNL il sustin pentru a candida la presedintia Comisiei Europene pe liderul grupului ALDE, Guy Verhofstadt, insa decizia va fi luata in congresul ALDE de la Dublin, transmite Mediafax. Nicolai a fost intrebata daca la reuniunea ALDE de la Bucuresti s-a pus in discutie ideea unui candidat propriu pentru sefia Comisiei Europene. Cel mai bine pozitionat si are si sustinerea delegatiei noastre este Guy Verhofstadt, . continuă pe România Liberă

Eurodeputatii PNL il sustin pentru presedintia CE pe Guy Verhofstadt, liderul ALDE

Eurodeputatul liberal Norica Nicolai a spus astazi ca europarlamentarii PNL il sustin pe Guy Verhofstadt, liderul grupului ALDE, pentru a candida la presidintia Comisiei Europene, insa decizia va fi luata in congresul ALDE de la Dublin, conform surselor de presa.

Guy Verhofstadt, fostul prim ministru al Belgiei, invitat la Sinteza Zilei

In aceasta seara, la Sinteza Zilei invitatul lui Mihai Gadea este Guy Verhofstadt, fost prim ministru al Belgiei timp de 9 ani. Cum ar salva Romania si ce ar face pentru renasterea nationala si economica a.

Liderul grupului ALDE din PE, Guy Verhofstadt, despre Becali: Il vom educa un pic, UE este comunitatea valorilor ce trebuie respectate

Liderul grupului ALDE din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, a declarat marti , la lansarea cartii sale Iesirea din criza, ca europarlamentarul George Becali va trebui educat un pic deoarece UE este o comunitate a valorilor care apara societatea impotriva discriminarii si a xenofobiei, transmite Mediafax.

Weber: ALDE sustine ideea MCV pentru toate statele UE, vom face presiuni asupra CE.

Europarlamentarul PNL Renate Weber a declarat, miercuri, ca grupul ALDE va face presiuni asupra CE si a comisarului Viviane Reding pentru a fi instituit un mecanism de cooperare si verificare pe justitie pentru toate statele UE, ea acuzand un dublu limbaj al oficialului UE, transmite Mediafax. Asemenea mecanisme MCV, n. r. ) ar trebui sa se aplice in fiecare tara, pentru ca nu este firesc sa singuralizam o tara sau doua, asa cum este situatia astazi. ) In ceea ce priveste chestiunea .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )