Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicolau: TVR vrea credit de 10-15 mil euro pentru a-i compensa pe cei 1000 de disponibilizati.

România Liberă România Liberă,
Nicolau: TVR vrea credit de 10-15 mil euro pentru a-i compensa pe cei 1000 de disponibilizati.

Valentin Nicolau, membru al CA al TVR, a declarat, miercuri, la audierile din Comisiile de Cultura ale Parlamentului, ca TVR incearca sa contracteze un credit comercial de 10-15 milioane de euro, cat reprezinta contravaloarea platilor compensatorii pentru cei 1. 000 de angajati ce vor fi concediati, scrie Mediafax. Salariile compensatorii, estimate intre 10 si 15 milioane de euro, ele sunt o fictiune, pentru ca banii nu exista. Se incearca a se lua un credit comercial de la banca. In . continuă pe România Liberă

TVR vrea credit de 10-15 milioane euro pentru a-i compensa pe cei 1.000 de disponibilizati

Valentin Nicolau, membru al CA al TVR, a declarat, miercuri, la audierile din Comisiile de Cultura ale Parlamentului, ca TVR incearca sa contracteze un credit comercial de 10-15 milioane de Euro, cat reprezinta contravaloarea platilor compensatorii pentru cei 1000 de angajati ce vor fi concediati, scrie Mediafax.

TVR vrea credit de 10-15 milioane Euro pentru a-i compensa pe cei 1.000 de angajati ce vor fi concediati

Valentin Nicolau, membru al CA al TVR, a declarat, miercuri, la audierile din Comisiile de Cultura ale Parlamentului, ca TVR incearca sa contracteze un credit comercial de 10-15 milioane de Euro, cat reprezinta.

Nicolau: TVR vrea sa ia pe credit 15 milioane de euro pentru plati compensatorii catre disponibilizati

Valentin Nicolau, membru al CA al TVR, a declarat, miercuri, la audierile din Comisiile de Cultura ale Parlamentului, ca TVR incearca sa contracteze un credit comercial de 10-15 milioane de Euro, cat reprezinta contravaloarea platilor compensatorii pentru cei 1000 de angajati ce vor fi concediati.

Nicolau: TVR da afara 1000 de angajati, dar nu vor pleca amantele, sotiile, cei mai rai ...

Valentin Nicolau, membru in CA al TVR, a sustinut, miercuri, la audierile din Comisiile parlamentare de cultura, ca din TVR vor fi date afara 1000 de persoane pe criterii nestiute de nimeni, el apreciind ca din institutie nu vor pleca, insa, amantele, sotiile, cei rai, puturosi, cei care au pile, potrivit Mediafax. Se vor da afara 1000 de angajati pe criterii nestiute de nimeni, cu 2-3 saptamani inainte de alegeri. Nu vor pleca cei mai rai, puturosi, cei care nu au pile, nu vor pleca .

Agricola da 1 mil. euro pe rebranding si promovare

Agricola, unul dintre cei mai mari producatori de carne de pui din Romania a investit 200. 000 euro in rebranding, iar alaturi de o noua campanie de promovare, costurile totale se vor ridica la 1 mil. euro.

Nicolau: TVR da afara 1.000 de angajati pe criterii nestiute de nimeni. Nu vor pleca amantele, sotiile, puturosii

Valentin Nicolau, membru in CA al TVR, a sustinut, miercuri, la audierile din Comisiile parlamentare de cultura, ca din TVR vor fi date afara 1. 000 de persoane pe criterii nestiute de nimeni, informeaza Mediafax.

Franciza Premio se extinde prin 9 noi magazine-service in Romania. Investitiile cumulate au ajuns la 10 mil. euro

Goodyear Dunlop Tires Romania, subsidiara locala a producatorului de anvelope de top la nivel mondial, a anuntat ca extinde in continuare reteaua de magazine-service Premio la nivel national. Investitiile cumulate, din 2009 si pana in prezent, au ajuns la 10 milioane euro.

Cortina Residence, la vanzare pentru 9 mil. euro-de trei ori mai putin decat datoriile

Complexul Cortina Residence din Bucuresti, dezvoltat de firma Cefin Real Estate, a fost scos la licitatie de lichidatorul judiciar la un pret de pornire de aproape 9,2 milioane de euro, in conditiile in care firma avea datorii de aproape 26 milioane.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )