Libnet.ro
UNICEF

01:05

TVR vrea credit de 10-15 milioane Euro pentru a-i compensa pe cei 1.000 de angajati ce vor fi concediati

Antena3 Antena3,
TVR vrea credit de 10-15 milioane Euro pentru a-i compensa pe cei 1.000 de angajati ce vor fi concediati

Valentin Nicolau, membru al CA al TVR, a declarat, miercuri, la audierile din Comisiile de Cultura ale Parlamentului, ca TVR incearca sa contracteze un credit comercial de 10-15 milioane de Euro, cat reprezinta. continuă pe Antena3

TVR vrea credit de 10-15 milioane euro pentru a-i compensa pe cei 1.000 de disponibilizati

Valentin Nicolau, membru al CA al TVR, a declarat, miercuri, la audierile din Comisiile de Cultura ale Parlamentului, ca TVR incearca sa contracteze un credit comercial de 10-15 milioane de Euro, cat reprezinta contravaloarea platilor compensatorii pentru cei 1000 de angajati ce vor fi concediati, scrie Mediafax.

Nicolau: TVR vrea credit de 10-15 mil euro pentru a-i compensa pe cei 1000 de disponibilizati.

Valentin Nicolau, membru al CA al TVR, a declarat, miercuri, la audierile din Comisiile de Cultura ale Parlamentului, ca TVR incearca sa contracteze un credit comercial de 10-15 milioane de euro, cat reprezinta contravaloarea platilor compensatorii pentru cei 1. 000 de angajati ce vor fi concediati, scrie Mediafax. Salariile compensatorii, estimate intre 10 si 15 milioane de euro, ele sunt o fictiune, pentru ca banii nu exista. Se incearca a se lua un credit comercial de la banca. In .

China Construction Bank dispune de 16 miliarde de euro pentru a cumpara o banca europeana

A doua mare banca din China, China Construction Bank CCB), dispune de aproape 16 miliarde de euro pentru a face o achizitie in sectorul bancar din Europa, a declarat pentru Financial Times Wang Hongzhang, presedintele bancii, relateaza sursele de presa.

Nicolau: TVR vrea sa ia pe credit 15 milioane de euro pentru plati compensatorii catre disponibilizati

Valentin Nicolau, membru al CA al TVR, a declarat, miercuri, la audierile din Comisiile de Cultura ale Parlamentului, ca TVR incearca sa contracteze un credit comercial de 10-15 milioane de Euro, cat reprezinta contravaloarea platilor compensatorii pentru cei 1000 de angajati ce vor fi concediati.

Distribuitorul de electrocasnice Marelvi vrea o cifra de afaceri de 40 milioane euro

Compania de distributie de produse electrocasnice Marelvi si-a propus, pentru acest an, o cifra de afaceri de 40 milioane de euro, in crestere cu 10% comparativ cu 2011, cand vanzarile distribuitorului au atins circa 38 de milioane de euro, a declarat Daniela Bizgan, director adjunct al companiei.

Absorbtia fondurilor europene, in continuare dezastruoasa: Doar 3,88 milioane euro atrase in august

Situatia absorbtiei fondurilor europene nu s-a imbunatatit in ciuda avertismentelor si sanctiunilor primite din partea Comisiei Europene. in august, de exemplu, au fost atrati doar 3,88 milioane de euro, fa.

Eurodeputatul britanic Nigel Farage, amendat cu 3.000 de euro pentru ca l-a facut carpa pe Herman Van Rompuy

Eurodeputatul britanic Nigel Farage a fost amendat cu 3. 000 de euro pentru ca l-a facut carpa pe presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy. Declaratia a fost facuta in cadrul unei sedinte a.

China Construction Bank are 16 miliarde de euro pentru a cumpara o banca europeana

A doua mare banca din China, China Construction Bank CCB), dispune de aproape 16 miliarde de euro pentru a face o achizitie in sectorul bancar european, a declarat pentru Financial Times Wang Hongzhang, presedintele bancii. Unele banci din Europa sunt de vanzare. ) Suntem in cautare unei banci pe care sa o cumparam fie integral fie sa optam pentru un procent de 30% - 50% din capitalul sau, a mai spus Wang. El a refuzat sa spuna numele bancii vizate, marginindu-se sa adauge ca tintele potentiale sunt din Regatul Unit, Germania sau Franta.

Piramida inversata a economiei locale: 3 milioane de salariati din privat sustin 15 milioane de persoane din mediul bugetar

Mediul bugetar este sustinut de cel privat in actuala economie din Romania. Mai exact 15 milioane de bugetari, pensionari, copii si aistati social sunt sustinuti din contributiile, taxele si impozitele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )