Libnet.ro
UNICEF

01:05

Absorbtia fondurilor europene, in continuare dezastruoasa: Doar 3,88 milioane euro atrase in august

B1 B1,
Absorbtia fondurilor europene, in continuare dezastruoasa: Doar 3,88 milioane euro atrase in august

Situatia absorbtiei fondurilor europene nu s-a imbunatatit in ciuda avertismentelor si sanctiunilor primite din partea Comisiei Europene. in august, de exemplu, au fost atrati doar 3,88 milioane de euro, fa. continuă pe B1

Ponta: Cel mai mare dezastru in absorbtia fondurilor UE a fost produs in 2009-2011 de catre ...

Cel mai mare dezastru in absorbtia fondurilor europene a fost produs in perioada 2009-2011 de catre Autoritatea pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice ANRMAP), care devenise un un cabinet de avocatura pentru cine vroia sa ia fonduri, a declarat, marti, premierul Victor Ponta, scrie Mediafax. Citeste si: Ponta: La Oltchim am primit o oferta exotica, iar cei de la Chimcomplex sunt prea miciVictor Ponta: Cota unica de 16% ramane neschimbataLIVE TEXT. Ponta: Romania este o .

Puscas: infiintarea unui minister al fondurilor europene pare o scuza pentru ceea ce nu ...

Fostul negociator-sef al Romaniei cu UE Vasile Puscas considera ca propunerea premierului Victor Ponta de infiintare a unui minister al fondurilor europene pare a fi mai degraba o scuza pentru ceea ce nu s-a facut si o schimbare care nu seamana deloc cu o solutie, scrie Mediafax. Vasile Puscas a declarat, marti, corespondentului Mediafax, ca nu vede rostul unui nou minister al fondurilor europene cat timp actualul minister al Afacerilor Europene are atributii privind gestionarea fondurilor .

Ponta vrea ministru al Fondurilor Europene in Executivul tarii nastre

Premierul Victor Ponta a declarat ca intentioneaza ca dupa formarea noului Guvern, in luna decembrie, sa numeasca un ministru al Fondurilor Europene care sa gestioneze autoritatile de management al fondurilor, a declarat premierul intr-o conferinta de presa.

Ponta: Dupa 9 decembrie, voi propune un ministru al Fondurilor Europene

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca intentioneaza ca din 2013 sa propuna un ministrul al Fondurilor Europene, diferit de cel al Afacerilor Europene.

Ponta: Voi propune un ministru al fondurilor europene. Absorbtia fondurilor se va schimba

Premierul Victor Ponta a prezentat, marti dimineata, in cadrul unei conferinte de presa la Palatul Victoria, concluziile vizitei de la Bruxelles, acolo unde a avut intalniri cu presedintele Comisiei Europene.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )