Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ponta: Voi propune un ministru al fondurilor europene. Absorbtia fondurilor se va schimba

Antena3 Antena3,
Ponta: Voi propune un ministru al fondurilor europene. Absorbtia fondurilor se va schimba

Premierul Victor Ponta a prezentat, marti dimineata, in cadrul unei conferinte de presa la Palatul Victoria, concluziile vizitei de la Bruxelles, acolo unde a avut intalniri cu presedintele Comisiei Europene. continuă pe Antena3

Ponta: Dupa 9 decembrie, voi propune un ministru al Fondurilor Europene

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca intentioneaza ca din 2013 sa propuna un ministrul al Fondurilor Europene, diferit de cel al Afacerilor Europene.

Ponta vrea ministru al Fondurilor Europene in Executivul tarii nastre

Premierul Victor Ponta a declarat ca intentioneaza ca dupa formarea noului Guvern, in luna decembrie, sa numeasca un ministru al Fondurilor Europene care sa gestioneze autoritatile de management al fondurilor, a declarat premierul intr-o conferinta de presa.

Absorbtia fondurilor europene, in continuare dezastruoasa: Doar 3,88 milioane euro atrase in august

Situatia absorbtiei fondurilor europene nu s-a imbunatatit in ciuda avertismentelor si sanctiunilor primite din partea Comisiei Europene. in august, de exemplu, au fost atrati doar 3,88 milioane de euro, fa.

Puscas: infiintarea unui minister al fondurilor europene pare o scuza pentru ceea ce nu ...

Fostul negociator-sef al Romaniei cu UE Vasile Puscas considera ca propunerea premierului Victor Ponta de infiintare a unui minister al fondurilor europene pare a fi mai degraba o scuza pentru ceea ce nu s-a facut si o schimbare care nu seamana deloc cu o solutie, scrie Mediafax. Vasile Puscas a declarat, marti, corespondentului Mediafax, ca nu vede rostul unui nou minister al fondurilor europene cat timp actualul minister al Afacerilor Europene are atributii privind gestionarea fondurilor .

Ponta: Cel mai mare dezastru in absorbtia fondurilor UE a fost produs in 2009-2011 de catre ...

Cel mai mare dezastru in absorbtia fondurilor europene a fost produs in perioada 2009-2011 de catre Autoritatea pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice ANRMAP), care devenise un un cabinet de avocatura pentru cine vroia sa ia fonduri, a declarat, marti, premierul Victor Ponta, scrie Mediafax. Citeste si: Ponta: La Oltchim am primit o oferta exotica, iar cei de la Chimcomplex sunt prea miciVictor Ponta: Cota unica de 16% ramane neschimbataLIVE TEXT. Ponta: Romania este o .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2375 seconds )