Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Constantinescu, fotografiat la shopping intr-un mall din New York

România Liberă România Liberă,
Nicusor Constantinescu, fotografiat la shopping intr-un mall din New York

Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al CJ Constanta a solicitat instantei a-i permita sa stea in Statele Unite ale Americii pana in octombrie pentru a se reface, acesta facand o noua infectie in urma unei interventii chirurgicale. insa, baronul de Constanta nu pare prea bolnav. El a fost fotografiat recent la New York, in timp ce isi facea cumparaturile intr-un centrul comercial din Queens, informeaza B1TV FOTO: B1TV). continuă pe România Liberă

Nicusor Constantinescu, fotografiat din nou la New York, intr-un supermarket (FOTO)

Presedintele suspendat al CJ Constanta. Nicusor Constantinescu, a fost din nou fotografiat la New York, in timp ce isi facea cumparaturile intr-un centrul comercial din Queens. Un telespectator B1TV l-a.

Radu Banciu: Nicusor Constantinescu a fost vazut intr-un hipermarket din Queens, cu cosul plin (VIDEO)

Radu Banciu a afirmat, marti seara, in cadrul emsiunii Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, ca a primit de la un telespectator o imagine care il infatiseaza pe Nicusor Constantinescu in tr-un.

De ce nu este extradat Nicusor Constantinescu: Nu au fost transmise actele, iar procedura este confidentiala

Nici dupa aproape trei saptamani de cand judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis definitiv ca presedintele suspendat al Cosiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, sa fie arestat preventiv, autoritatile romane nu au finalizat procedurile pentru cererea de extradare din SUA a baronului de Constanta.

Dambovita: Jandarmii montani au recuperat un turist ratacit intr-o padure din Masivul Bucegi

Jandarmii montani au recuperat, duminica, un turist de 64 de ani ratacit intr-o padure din Masivul Bucegi, in judetulDambovita, scrie Mediafax. Barbatul a plecat de dimineata in padure, sa caute.

Trei copii au fost agresati sexual intr-o tabara din Rasnov

Trei copii au fost agresati sexual in timp ce se aflau in tabara din Rasnov, relateazaB1 TV. Un barbat de 56 de ani, care se prezenta drept paramedic, este acuzat ca a abuzat sexual mai multe fete sub 13.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )