Libnet.ro
UNICEF

12:15

Radu Banciu: Nicusor Constantinescu a fost vazut intr-un hipermarket din Queens, cu cosul plin (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Nicusor Constantinescu a fost vazut intr-un hipermarket din Queens, cu cosul plin (VIDEO)

Radu Banciu a afirmat, marti seara, in cadrul emsiunii Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, ca a primit de la un telespectator o imagine care il infatiseaza pe Nicusor Constantinescu in tr-un. continuă pe B1

Nicusor Constantinescu, fotografiat la shopping intr-un mall din New York

Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al CJ Constanta a solicitat instantei a-i permita sa stea in Statele Unite ale Americii pana in octombrie pentru a se reface, acesta facand o noua infectie in urma unei interventii chirurgicale. insa, baronul de Constanta nu pare prea bolnav. El a fost fotografiat recent la New York, in timp ce isi facea cumparaturile intr-un centrul comercial din Queens, informeaza B1TV FOTO: B1TV).

De ce nu este extradat Nicusor Constantinescu: Nu au fost transmise actele, iar procedura este confidentiala

Nici dupa aproape trei saptamani de cand judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis definitiv ca presedintele suspendat al Cosiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, sa fie arestat preventiv, autoritatile romane nu au finalizat procedurile pentru cererea de extradare din SUA a baronului de Constanta.

Radu Banciu: Chiar si Ponta e nemultumit de glumele proaste pe care le face, si-a cerut scuze pentru mojicia infioratoare facuta cu popcornul (VIDEO)

Radu Banciu a afirmat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, lipsa de decenta a premierului Ponta, dupa gluma facuta cu popcornul. Si-a cerut scuze viitorul.

CRIMA care a ingrozit Italia! O femeie a fost decapitata intr-un cartier exclusivist din Roma

O femeie in varsta de 38 de ani a fost decapitata intr-o vila de lux din capitala Italiei, Roma, transmite ANSA. Din primele ipoteze ale anchetatorilor reiese ca femeia a fost victima unei crime pasionale, iar ucig.

Radu Banciu: ALS Ice Bucket Challenge este in esenta o crunta tampenie, e un banal cliseu (VIDEO)

BRadu Banciu a afirmat, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, ca ALSIce Bucket Challenge leapsa cu gheata) este in esenta o mare tampenie deoarece.

Irak. 7 persoane au fost ucise intr-un atentat cu masina capcana

Sapte persoane au fost ucise dupa ce o masina capcana a explodat intr-un cartier majoritar siit din Bagdad, transmite Reuters, citand surse medicale si politienesti irakiene. Explozia s-a produs ieri seara,.

Un barbat a fost UCIS intr-o rafuiala cu sabii si topoare din Buzau

Un barbat a murit si un altul a ajuns la spital dupa o bataie cu topoare si sabii, la Buzau. A fost o rafuiala in plina strada intre doua familii de romi din oras. Potrivit unor surse din randul.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2661 seconds )