Libnet.ro
UNICEF

22:30

Nicusor Constantinescu, plasat in arest la domiciliu in noul dosar

România Liberă România Liberă,
Nicusor Constantinescu, plasat in arest la domiciliu in noul dosar

Curtea de Apel Constanta a amanat, marti, contestatia depusa de presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, la decizia Tribunalului de arestare preventiva intr-un nou dosar,informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Nicusor Constantinescu, plasat in arest la domiciliu in noul caz de coruptie anchetat de DNA

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, va fi plasat in arest la domiciliu, a decis, miercuri, Curtea de Apel Constanta. Magistratii au dispus inlocuirea masurii.

Nicusor Constantinescu, arestat preventiv intr-un nou caz de coruptie, plasat in arest la domiciliu

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu, arestat preventiv in noul dosar instrumentat de DNA privind mai multe contracte ilegale care ar fi fost incheiate de CJ cu diverse firme, va.

Nicusor Constantinescu afla daca ramane in arest preventiv

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, afla astazi daca ramane in arest preventiv pentru 30 de zile. Curtea de Apel Constanta judeca contestatia sa la decizia Tribunalului Constanta din data de 20 februarie.

Nicusor Constantinescu, adus la Tribunalul Constanta. Se judeca o noua cerere de arestare preventiva

Curtea de Apel Constanta a amanat, marti, contestatia depusa de presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, la decizia Tribunalului de arestare preventiva intr-un nou dosar,informeaza Mediafax.

Contestatia lui Nicusor Constantinescu privind arestul preventiv, amanata

Curtea de Apel Constanta a amanat, marti, contestatia depusa de presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, la decizia Tribunalului de arestare preventiva intr-un nou dosar,informeaza Mediafax.

Instanta a amanat pronuntarea la contestatia lui Nicusor Constantinescu privind arestul preventiv

Curtea de Apel Constanta a judecat, marti, contestatia depusa de presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, la decizia Tribunalului de arestare preventiva intr-un nou.

Ce se intampla dupa arestarea lui Nicusor Constantinescu

Consiliul Judetean Constanta a ramas iar fara presedinte, dupa arestarea lui Nicusor Constantinescu, pentru 30 de zile. Prefectul judetului Constanta, Ion Constantin, numit in functie de numai o luna, trebuie sa emita un ordin pentru suspendarea acestuia. Constantinescu a fost arestat preventiv vineri seara, iar documentele oficiale vor ajunge cel mai probabil la prefectura astazi.

Cine va lua locul lui Nicusor Constantinescu la sefia CJ Constanta

Consilierii judeteni s-au intalnit ieri si au votat ca atributiile de presedinte al institutiei sa fie preluate de vicepresedintele Cristinel Dragomir, PSD. Decizia a venit dupa ce presedintele ales, Nicusor Constantinescu, a fost suspendat din functie de prefect.

Nicusor Constantinescu, adus la Tribunal pentru judecarea unei noi cereri de arestare preventiva

Nicusor Constantinescu a fost adus miercuri la Tribunalul Constanta pentru judecarea unei noi cereri de arestare preventiva a sa, formulata de DNA cu privire la dosarul Centrul Militar Zonal. in cauza respectiva,.

Nicusor Constantinescu a fost suspendat de la sefia CJ Constanta

Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a fost suspendat din functie de catre prefectul judetului, Ion Constantin, deoarece este arestat preventiv, intre altele, pentru abuz in serviciu, conflict de interese si coruperea alegatorilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )