Libnet.ro
UNICEF

00:08

Nicusor Constantinescu, retinut pentru abuz in serviciu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Nicusor Constantinescu, retinut pentru abuz in serviciu

Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a fost retinut de procurorii DNA intr-un nou dosar in care este acuzat de abuz in serviciu prin plata ilegala a unor contracte cu SC Soti Cable Neptun, al carei actionar este Sorin. continuă pe Wall-Street Ro

Baronul PSD Nicusor Constantinescu, retinut pentru o noua arhiva de infractiuni

Baronul PSD de Constanta a fost retinut de DNA pentru mai mai multe infractiuni, intre care si coruperea alegatorilor in anul 2012, prin abuz in serviciu. Tribunalul Constanta va decide vineri arestarea lui Nicusor Constantinescu.

Nicusor Constantinescu, retinut de procurorii DNA pentru abuz in serviciu

ACTUALIZARE 18:55 Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut de procurorii DNA in noul dosar in care este acuzat de abuz in serviciu, potrivit unui comunicat DNA.

DNA: Nicusor Constantinescu, fapte de abuz in serviciu si conflict de interese

La doar cateva saptamani dupa ce s-a intors in biroul sau de la Consiliul Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu apare acum in dosarul in care procurorii fac astazi perchezitii. Presedintele CJ.

VIDEO Nicusor Constantinescu, retinut de DNA/ Seful Consiliului Judetean Constanta fusese dus cu mascatii la audieri: Sunt pregatit, am pampersii la mine, am periuta de dinti

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost scos de mascati din sediul CJ, unde timp de aproximativ sapte ore au fost facute perchezitii, si dus la DNA Constanta pentru audieri intr-un nou dosar, el declarand ca probabil va fi retinut, relateaza Mediafax. Am un mandat de aducere la DNA Constanta, unde ma voi duce. Vom vedea ce se intampla. Probabil ca voi fi retinut, mi-am luat bagajele la mine, sunt pregatit, am pampersii la mine, am periuta de dinti si ne vedem la Tribunal maine, probabil, a declarat Nicusor Constantinescu. 20 DNA: Nicusor Constantinescu, retinut de procurorii anticoruptie pentru comiterea a cinci infractiuniUPDATE 17. 30 Seful CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut de procurorii DNA, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Nicusor Constantinescu a fost retinut de procurorii DNA pentru abuz in serviciu

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut de procurorii DNA, joi dupa-amiaza, in noul dosar in care este acuzat de abuz in serviciu, prin plata ilegala a unor.

Perchezitii la Consiliul Judetean Constanta, privind mai multe infractiuni de coruptie: Nicusor Constantinescu, suspectat de abuz in serviciu

Procurorii DNA Constanta fac, joi, perchezitii la sediul Consiliului Judetean Constanta, la birourile Fundatiei Fantasio si la mai multe firme, intr-un dosar privind infractiuni electorale si de serviciu,.

Ce declaratii a facut avocatul lui Nicusor Constantinescu despre acuzatia adusa clientului sau

Avocatul lui Nicusor Constantinescu, Catalin Dancu, a precizat, joi, ca nu sunt date concrete cu privire la acuzatia de abuz in serviciu, in cazul clientului sau.

Nicusor Constantinescu, scos de mascati din sediul CJ si dus la DNA

------------------------- *ACTUALIZARE 16:11 Presedintele Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost scos de mascati din sediul institutiei, unde timp de aproximativ sapte ore au fost facute perchezitii, si dus la DNA Constanta pentru audieri intr-un nou dosar, el declarand ca probabil va fi retinut, potrivit surselor din presa.

Constantin Boscodeala ramane in fruntea PSD Buzau. A fost condamnat la 5 ani de inchisoare, pentru abuz in serviciu

Constantin Boscodeala ramane presedinte al PSD Buzau, pana in aprilie. Liderul social-democrat buzoian, condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare, pentru doua infractiuni de abuz in serviciu, a avut o discutie cu presedintele partidului, Victor Ponta, care i-a cerut sa ramana in fruntea filialei pana la alegerile din primavara.

Fost primar condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu

Fostul primar al comunei prahovene Manesti, Nicolae Grigore, trimis in judecata de procurorii DNA, a fost condamnat la o pedeapsa de patru ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de abuz.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )