Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Constantinescu, ridicat de procurorii DNA de la locuinta sa (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Constantinescu, ridicat de procurorii DNA de la locuinta sa (VIDEO)

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost ridicat, miercuri, de procurorii anticoruptie, in urma perchezitiilor facute la locuinta sa si la sediile altor doua . continuă pe B1

Nicusor Constantinescu, ridicat de procurorii DNA de la locuinta sa

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost ridicat, miercuri, de procurorii anticoruptie, in urma perchezitiilor facute la locuinta sa si la sediile altor doua .

Descinderi la sediul Consiliului Judetean Constanta. Seful CJ, Nicusor Constantinescu, ridicat de mascati de la locuinta sa

UPDATE - Presedintele Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost ridicat, miercuri, de procurorii anticoruptie, in urma perchezitiilor facute la locuinta sa si la sediile altor doua.

Descinderi la sediul Consiliului Judetean Constanta. Seful CJ, Nicusor Constantinescu, ridicat cu mascatii de acasa

UPDATE - Presedintele Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost ridicat, miercuri, de procurorii anticoruptie, in urma perchezitiilor facute la locuinta sa si la sediile altor doua.

Nicusor Constantinescu, in vizorul DNA: perchezitii inclusiv la el acasa

Perchezitii au loc, miercuri dimineata, la sediul Consiliului Judetean CJ) Constanta si la locuinta sefului institutiei, Nicusor Constantinescu, intr-un dosar instrumentat de DNA, transmite Mediafax.

Nicusor Constantinescu vizat de o ancheta DNA Bucuresti

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu a fost vizitat astazi de mascati intr-o actiune a procurorilor anti-coruptie din Bucuresti.

Zi plina pentru Justitia din Romania: Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, retinut de procurorii DNA/ Presedintele Camerei de Comert, Mihail Vlasov, a fost arestat preventiv

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut miercuri de procurorii DNA. Potrivit unui comunicat difuzat de DNA, in sarcina lui Nicusor Constantinescu s-au retinut 3 infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice si 21 de infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor. Directorul Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, Adrian Gambuteanu, a fost retinut miercuri in dosarul in care este implicat si presedintele CJ Constanta. Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la un om de afaceri, pentru a-l ajuta sa castige un dosar de arbritraj. DNA a inceput urmarirea penala impotriva procurorului sef al DIICOT Alba, Ioan Muresan, acuzat de nereguli grave in cazul Traian Berbeceanu, sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, inclusiv de arestarea preventiva a acestuia in absenta probelor.

Nicusor Constantinescu, cercetat pentru abuz in serviciu. DNA Bucuresti a descins la locuinta presedintelui CJ Constanta

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu a fost vizitat astazi de mascati intr-o actiune a procurorilor anti-coruptie din Bucuresti. Perchezitiile au loc la casa lui Nicusor Constantinescu situata pe malul marii la Constanta, la Consiliul Judetean dar si la o alta institutie publica.

Perchezitii la sediul CJ Constanta si la locuinta lui Nicusor Constantinescu

Perchezitii au loc, miercuri dimineata, la sediul Consiliului Judetean CJ) Constanta si la locuinta sefului institutiei, Nicusor Constantinescu, intr-un dosar instrumentat de DNA.

FOTO Casa lui Nicusor Constantinescu, perchezitionata cu mascatii la usa

Locuinta lui Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a fost perchezitionata de procurorii DNA! Dupa sase ore, el a fost bagat in duba si dus la audieri.

Seful Regiei Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, ridicat de DNA, in dosarul lui ...

Seful Regiei Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, Adrian Gambuteanu, a fost ridicat, miercuri, de procurorii DNA, in urma perchezitiilor care au avut loc la sediul regiei, dar si la CJ, in dosarul in care a fost ridicat si Nicusor Constantinescu, conform Mediafax. Citeste si: Nicusor Constantinescu, ridicat de procurori. Perchezitii la CJ Constanta.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )