Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Constantinescu spune ca s-au facut abuzuri asupra lui: Am informat institutii din SUA despre acest lucru

România Liberă România Liberă,
Nicusor Constantinescu spune ca s-au facut abuzuri asupra lui: Am informat institutii din SUA despre acest lucru

Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, sustine, intr-un comunicat transmis joi, ca a informat mai multe institutii, intre care Ambasada SUA si Departamentul de Stat al SUA, despre deciziile abuzive luate impotriva sa. El se afla in continuare in SUA pentru tratament. continuă pe România Liberă

Avocatul lui Nicusor Constantinescu cere CSM sa-i verifice pe magistratii care se ocupa de cazul baronului de Constanta

Avocatul lui Nicusor Constantinescu cere Consiliului Superior al Magistraturii CSM) si Ministerului de Justitie sa ii verifice pe judecatorii si procurorii care au luat masuri in cauzele ce il privesc pe clientul sau, pentru ca organele judiciare si instantele ar pune la indoiala documente oficiale americane, informeaza Mediafax.

Baronul Nicusor Constantinescu: Am informat institutii, inclusiv din SUA, despre abuzurile impotriva mea

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, aflat in continuare in SUA, arunca cu acuze si a inceput sa sesizeze pe toata lumea dupa ce pe numele sau a fost emis mandat de arestare si se asteapta extradarea lui.

Ministerul Justitiei sustine ca nu tergiverseaza extradarea lui Nicusor Constantinescu

Ministerul Justitiei sustine ca deruleaza cu celeritate operatiunile pentru extradarea din SUA a lui Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean CJ) Constanta, trimis in judecata pentru abuz in serviciu de catre Directia Nationala Anticoruptie DNA), potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

UPDATE. Extradarea presedintelui CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, intarziata de autoritatile romane (SURSE). Raspunsul Ministerului Justitiei

Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu ar fi putut fi adus mai repede in Romania daca SUA ar fi primit documentele din partea autoritatilor romane, scrie Evenimentul Zilei. Ministerul Justitiei sustine ca isi indeplineste riguros atributiile si ca procedurile de extradare sunt confidentiale.

Extradarea presedintelui CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, intarziata de autoritatile romane (SURSE)

Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu ar fi putut fi adus mai repede in Romania daca SUA ar fi primit documentele din partea autoritatilor romane, scrie Evenimentul Zilei.

Nicusor Constantinescu, fotografiat la shopping intr-un mall din New York

Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al CJ Constanta a solicitat instantei a-i permita sa stea in Statele Unite ale Americii pana in octombrie pentru a se reface, acesta facand o noua infectie in urma unei interventii chirurgicale. insa, baronul de Constanta nu pare prea bolnav. El a fost fotografiat recent la New York, in timp ce isi facea cumparaturile intr-un centrul comercial din Queens, informeaza B1TV FOTO: B1TV).

De ce nu este extradat Nicusor Constantinescu: Nu au fost transmise actele, iar procedura este confidentiala

Nici dupa aproape trei saptamani de cand judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis definitiv ca presedintele suspendat al Cosiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, sa fie arestat preventiv, autoritatile romane nu au finalizat procedurile pentru cererea de extradare din SUA a baronului de Constanta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )