Libnet.ro
UNICEF

18:30

Nicusor Dan, apel catre alegatorii PSD si ALDE: Puneti presiune pe politicienii pe care i-ati votat sa renunte la amnistie si gratiere

Hotnews Hotnews,
 Nicusor Dan, apel catre alegatorii PSD si ALDE: Puneti presiune pe politicienii pe care i-ati votat sa renunte la amnistie si gratiere

Liderul USR Nicusor Dan a lansat pe Facebook un apel pentru alegatorii PSD si ALDE sa puna presiune pe cei pe care i-au votat pentru a renunta la amnistie si gratiere. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan, apel catre alegatorii PSD si ALDE: Puneti presiune pe cei pe care i-ati votat sa renunte la amnistie si gratiere!

Nicusor Dan a lansat un apel catre toti alegatorii PSD si ALDE sa puna presiune pe cei pe care i-au ales pentru a renunta la proiectele de Ordonanta de Urgenta ce vizeaza amnistia si.

Nicusor Dan, catre alegatorii PSD-ALDE: Puneti presiune pe cei pe care i-ati votat sa renunte la amnistie si gratiere

Presedintele USR, Nicusor Dan, lanseaza luni, pe Facebook, un apel catre alegatorii PSD si ALDE sa puna presiune pe politicienii pe care i-au votat ca sa renunte la amnistia si gratierea politicienilor penali si sa se ocupe de problemele reale ale tarii.

Liderul USR, Nicusor Dan: Vom semna motiunea de cenzura a PNL. Ne vedem astazi in Piata Universitatii

Liderul USR, Nicusor Dan, anunta ca va semna motiunea de cenzura a PNL, daca aceasta va fi initiata, si spune ca formatiunea pe care o conduce va lupta impotriva planurilor PSD-ALDE in domeniul justitiei atat in Parlament, cat si in strada.

Vom semna motiunea de cenzura a PNL, daca va fi initiata. Nicusor Dan DA ULTIMATUM PSD-ului

Nicusor Dan spune ca este de partea PNL, iar daca partidul va initia motiune de cenzura, el si USR-ul vor fi alaturi. Liderul USR spune ca ceea ce actualul Guvern isi doreste este sa castige.

Nicusor Dan: Ne vedem in Piata Universitatii. Planul PSD de a sterge secolul de puscarie trebuie oprit

Presedintele USR, Nicusor Dan, anunta, intr-o postare pe Facebook, ca va participa la mitingul de duminica seara, din Piata Universitatii, deoarece este nevoie ca planul PSD, de a sterge secolul de puscarie pe care-l au de executat politicienii corupti sa fie oprit, motiv pentru care parlamentarii Uniunii Salvati Romania vor vota si motiunea de cenzura pe care doreste sa o initieze PNL.

Nicusor Dan: USR sustine initiativa presedintelui de a organiza un referendum pe problema amnistiei. De data asta, nimeni nu mai sta acasa

Nicusor Dan, liderul partidului USR a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care a declarat ca partidul sau sustine initiativa presedintelui privind Referendumul. USR sustine initiativa.

Presedintele USR, Nicusor Dan: Ministrul Justitiei a mintit Parlamentul in timpul audierilor ministrilor Guvernului Grindeanu. USR va anunta, miercuri, motiunea simpla impotriva lui Florin Iordache

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a afirmat, pe pagina sa de Facebook ca parlamentarii USR vor anunta care este textul motiunii impotriva ministrului Justitiei, Florin Iordache.

PNL si USR se coalizeaza impotriva Guvernului Grindeanu. Nicusor Dan:Vom semna motiunea de cenzura a PNL

Presedintele USR Nicusor Dan a anuntat ca parlamentarii formatiunii pe care o conduce vor semna motiunea de cenzura, in eventualitatea in care PNL o va initia.

Liderul USR, Nicusor Dan, participa la protestul din centrul Bucurestiului impotriva legii amnistiei

Presedintele USR, Nicusor Dan, si-a anuntat duminica dupa-amiaza pe Facebook intentia de a participa la mitingul din Piata Universitatii impotriva legii gratierii si amnistiei.

Politia Locala Sector 2 trebuia sa inchida clubul pana la obtinerea autorizatiei de functionare. Nicusor Dan, despre incendiul din Bamboo

ISU a anuntat, sambata, ca Bamboo nu avea autorizatie de functionare, iar in acest sens, Nicusor Dan intervine cu o parere destul de ferma. Acesta spune Politia Locala Sector 2 trebuia sa icir.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )