Libnet.ro
UNICEF

16:00

Nicusor Dan trimite sageti catre Catalin Tolontan: Aveam toata aprecierea pentru el

B1 B1,
Nicusor Dan trimite sageti catre Catalin Tolontan: Aveam toata aprecierea pentru el

Dupa ce Catalin Tolontan a mentionat numele USR-ului intr-o ancheta politica despre coruptia din spitale, Nicusor Dan i-a adus critici jurnalistului. Tolontan a scris in ancheta despre spitalul. continuă pe B1

Autoritatea Electorala Permanenta: Nicusor Dan a folosit bani de campanie pentru a se plati pe el insusi

O ancheta realizata de catre Autoritatea Electorala Permanenta a scos la iveala faptul ca presedintele USR, Nicusor Dan, a incalcat regulile si si-a finantat ilegal campania.

Nicusor Dan, acuzat ca si-a finantat ilegal campania de la locale. Cum raspunde liderul USR

Cu doua zile inainte de alegerile parlamentare, ziarul National sustine ca liderul USR, Nicusor Dan, si-a finantat ilegal campania electorala pentru alegerile locale. Adversarii USR au gasit de cuviinta sa atace marsav chiar in ultima zi a campaniei electorale, raspunde Nicusor Dan.

Nicusor Dan exclude ipoteza ca Dacian Ciolos sa intre in PNL

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, a declarat astazi, la Constanta, ca partidul sau va sustine un guvern condus de Dacian Ciolos, din postura de prim-ministru apolitic.

Nicusor Dan: Excludem varianta ca Dacian Ciolos sa fie inscris politic, in PNL sau chiar in USR

Venit la Constanta in ultima zi de campanie electorala, Nicusor Dan a exclus posibilitatea ca Dacian Ciolos sa se inscrie intr-un partid politic. Liderul USR nu cred ca premierul se va inscrie in PNL sau in USR.

Declaratia lui Nicusor Dan este FALSA: Explicatia scandalului absentelor din Consiliul general al Primariei Capitalei

A avut dreptate Nicusor Dan sa dea vina pe PSD pentru a-si motiva absentele din CGMB? Se pare ca nu. in momentul acesta, formal, eu nu mai sunt membru USB, ci USR. Mandatul in CGMB este de.

Ora 15.00, Adevarul Live. Nicusor Dan: Cum va arata Romania cu USR la guvernare

Presedintele USR Nicusr Dan este invitat, de la ora 15. 00, la Adevarul Live, pentru a discuta despre proiectele partidului daca va ajunge la guvernare, despre sustinerea lui Dacian Ciolos, dar si despre o posibila alianta cu PNL.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )