Libnet.ro
UNICEF

21:30

Nigel Farage: Imigrantii din India si Australia sunt mai buni decat est-europenii

Hotnews Hotnews,
 Nigel Farage: Imigrantii din India si Australia sunt mai buni decat est-europenii

Nigel Farage a declarat intr-un interviu difuzat miercuri seara ca i-ar prefera pe imigrantii din India si Australia celor din Estul Europei, in ciuda afirmatiilor mai vechi ca partidul sau, UKIP, nu va incerca sa-i discrimineze pe baza nationalitatii pe noii veniti in Marea Britanie, scrie The Guardian pe site-ul sau. continuă pe Hotnews

Nigel Farage sustine ca ii prefera pe imigrantii din India si Australia celor din estul Europei

Nigel Farage, liderul UKIP, a declarat miercuri ca i-ar prefera pe imigrantii din India si Australia celor din Estul Europei, pe motiv ca aceste tari cultura cea mai asemanatoare cu cea a Marii Britanii,.

Nigel Farage se vede urmatorul James Bond: Nu sunt suficient de frumos, dar sunt suficient de golan!

Liderul partidului britanic antieuropean si antiimigratie UKIP, Nigel Farage, a declarat ca el ar putea fi urmatorul James Bond, nu suficient de frumos, dar suficient de golan, relateaza Huffington Post, potrivit.

Imagini socante: Copil tinut iN LANTURI intr-o sectie de politie din India

Imaginea unui baietel legat cu lanturi, intr-un colt al unei sectii de politie din India, a facut inconjurul lumii si starnit un val de furie in randul internautilor, scrie mirror. co. uk. Filmarea, care are.

Copil nascut cu 8 MEMBRE, adulat de hindusi! Mii de credinciosi din India s-au adunat sa vada minunea

Credinciosii din India s-au adunat in micul oras Dumri-ISRI, pentru a sarbatori sosirea pe lume a unui copil, conform Mirror. Mii de credinciosi au venit sa vada un copil care s-a nascut cu opt membre si sa i.

Seful Lugera: Romania este pe val, iar conditiile din piata sunt din ce in ce mai bune. Externalizarea serviciilor va fi principalul motor de dezvoltare in urmatorii ani

Romania s-a schimbat in ultimii ani si a ajuns sa fie una dintre cele mai tentante piete pentru companiile specializate in recrutare, cel putin asta sustin reprezentantii Lugera, unul dintre cei mai importanti recruteri la nivel local.

Klaus Iohannis a ales un avion de lux pentru deplasarea la Bruxelles: Conditiile din interiorul aeronavei sunt de cel mai inalt nivel

Presedintele Klaus Iohannis a ales un avion de lux pentru deplasarea la Bruxelles, informeaza B1 TV. Avionul apartine companiei Toyo Aviation, este fabricat in 2009 si a fost inchiriat. Conditiile din interior.

Liga a II-a: Doar patru echipe din play-off sunt eligibile pentru Liga I

Doar patru echipe din cele 12 care evolueaza in play-off-ul Ligii a II-a indeplinesc toate criteriile pentru a putea promova in Liga I. FC Voluntari si ACS Academica Arges, din Seria I, respectiv ACS Poli Timisoara si CS Metalul Resita, din Seria a II-a, sunt singurele care promova la finalul acestui sezon.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )