Libnet.ro
UNICEF

23:30

Nigel Farage sustine ca ii prefera pe imigrantii din India si Australia celor din estul Europei

B1 B1,
Nigel Farage sustine ca ii prefera pe imigrantii din India si Australia celor din estul Europei

Nigel Farage, liderul UKIP, a declarat miercuri ca i-ar prefera pe imigrantii din India si Australia celor din Estul Europei, pe motiv ca aceste tari cultura cea mai asemanatoare cu cea a Marii Britanii,. continuă pe B1

Nigel Farage: Imigrantii din India si Australia sunt mai buni decat est-europenii

Nigel Farage a declarat intr-un interviu difuzat miercuri seara ca i-ar prefera pe imigrantii din India si Australia celor din Estul Europei, in ciuda afirmatiilor mai vechi ca partidul sau, UKIP, nu va incerca sa-i discrimineze pe baza nationalitatii pe noii veniti in Marea Britanie, scrie The Guardian pe site-ul sau.

Nigel Farage se vede urmatorul James Bond: Nu sunt suficient de frumos, dar sunt suficient de golan!

Liderul partidului britanic antieuropean si antiimigratie UKIP, Nigel Farage, a declarat ca el ar putea fi urmatorul James Bond, nu suficient de frumos, dar suficient de golan, relateaza Huffington Post, potrivit.

Imagini socante: Copil tinut iN LANTURI intr-o sectie de politie din India

Imaginea unui baietel legat cu lanturi, intr-un colt al unei sectii de politie din India, a facut inconjurul lumii si starnit un val de furie in randul internautilor, scrie mirror. co. uk. Filmarea, care are.

Copil nascut cu 8 MEMBRE, adulat de hindusi! Mii de credinciosi din India s-au adunat sa vada minunea

Credinciosii din India s-au adunat in micul oras Dumri-ISRI, pentru a sarbatori sosirea pe lume a unui copil, conform Mirror. Mii de credinciosi au venit sa vada un copil care s-a nascut cu opt membre si sa i.

Ponta: PSD sustine alegerea primarilor din primul tur si inscrierea alegatorilor din diaspora pe liste

ACTUALIZARE 11:09 PSD sustine alegerea primarilor din primul tur, iar in ceea ce priveste votul in diaspora doreste ca acesta sa fie organizat de Autoritatea Electorala Permanenta, si nu de Guvern, cu inscrierea alegatorilor pe liste cu sase luni inainte de procesul electoral, a declarat luni premierul Victor Ponta.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )