Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nita propune vanzarea gazelor pe o bursa de energie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Nita propune vanzarea gazelor pe o bursa de energie

Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, a anuntat ca va propune patronatelor si sindicatelor din industria petrochimica ca intrega cantitate de gaze naturale produsa in Romania sa fie vanduta pe bursa, urmand sa aiba o discutie in acest sens. continuă pe Wall-Street Ro

Constantin Nita propune ca gazele sa fie vandute pe bursa

Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, a anuntat ca va propune patronatelor si sindicatelor din industria petrochimica ca intrega cantitate de gaze naturale produsa in tara noastra sa fie vanduta pe bursa, urmand sa aiba o discutie in acest sens si cu autoritatea de reglementare in domeniu, relateaza sursele de presa.

Legea de organizare si functionare a CES, in stadiul final

Ministrul delegat pentru dialog social, Adriana Doina Pana, anunta ca Legea de organizare si functionare a Consiliului Economic si Social CES ) se afla in stadiul final, in Camera Deputatilor, for decizional.

Nita va propune tranzactionarea intregii productii nationale de gaze pe bursa

Statul va propune tranzactionarea pe bursa a intregii cantitati de gaze naturale din productia interna, a declarat, astazi, Constantin Nita, ministrul delegat pentru Energie, intr-o conferinta de presa sustinuta la Guvern.

Liviu Voinea, Ministrul delegat al Bugetului: venituri de 120.000 de euro in 2012, peste jumatate fiind de la Eximbank (membru in CA) si Blocul National Sindical. In 2013, Voinea a constituit depozite de circa 100.000 de euro

Detinator al unui teren intravilan, a unui apartament si in curand a unei case, actualul ministru delegat al Bugetului, Liviu Voinea si-a constituit in primele 6 luni depozite bancare de circa 100. 000 de euro. Veniturile sale au fost anul trecut de peste 530. 000 de lei. Actualul ministru al Bugetului s-a casatorit in luna mai 2013 cu Laura Voinea. El a absolvit in 1997 Facultatea de Relatii Economice Internationale din ASE, iar in 1998 a obtinut titlul de Master in Administrarea Afacerilor MBA) la Stockholm University School of Business. vezi in atasament declaratia sa de avere).

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )